Haideti sa ne conectam la energia florilor si sa le lasam sa ne cufunde in emotii pozitive.

Putem spune atat de multe despre flori, sunt frumoase, colorate, delicate, vii, se folosesc conventional pentru a le oferi in dar. Insa din zona mai profunda a sufletului ele ajuta sa fim prezenti, sa constientizam minunatia vietii si a spatiului care are privilegiul de a le gazdui, sa oferim o parte din noi ce are legatura cu estetica, frumosul, vibratii inalte, o stare de bine. Ele creeaza acele emotii pe care, noi oamenii, le adoram, ca suntem apreciati, contam, suntem iubiti. Si cu cat sunt asezate intr-un concept personalizat, cu atat ele creeaza emotii mai puternice. Si ce e viata noastra daca nu o insiruire de emotii...? Florile vor provoca intotdeauna acele emotii din spectrul iubirii. Si cu cat simtim mai multa iubire cu atat suntem mai aproape de esenta noastra.

Sunt Rada Muresan si am cautat foarte mult un mijloc prin care sa exprim ceea ce imi place cel mai mult sa fac: sa aduc bucurie si frumos oamenilor. Stiu ca as putea face asta prin multe moduri dar cu florile rezonez cel mai mult poate si pentru ca frumusetea lor trecatoare ma obliga sa le apreciez si admir ACUM, nu maine sau peste o luna cum ar fi cazul creatiei din alte domenii. Emotiile si bucuria sunt trecatoare asa ca florile pot sa faca fata cu succes acestei efemeritati. Fac asta in cadrul unui atelier floral de 2 ani, timp in care ma bucur de imbinarea dintre munca, culoare, parfum, texturi si personalizez fiecare lucrare florala cu bucurie si cele mai bune intentii. Ma gandesc doar la ce ar putea simti destinatarul lucrarii atunci cand le priveste. Ma gasiti la atelierul floral Casa Ambrei.

Va invit la o poveste despre puterea florilor si vibratiile lor inalte. Orice interior vibreaza de iubire si frumos daca florile sunt prezente. Chiar si interiorul fiintei.

Data: 20 OCTOMBRIE 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Sediul Asociatiei Schimbare Pozitiva, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

La sfarsitul intalnirii, participanţii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia și toate se vor aranja pentru tine.