Mă numesc Daniela Chelariu. Sunt inginer chimist și doctor în geologie. Domeniul științelor a fost pasiunea vieții mele. Am început iubind Biologia și am ajuns studiind interiorul Pământului. De 15 ani caut alternative sănătoase la medicina alopată și în ultimii doi ani, m-am axat cel mai mult pe studiul medicinei tibetane. Această medicină este un pic mai aparte deoarece vizează echilibrarea corpului, a minții și a sufletului. Medicii tibetani diagnostichează puțin mai diferit și anume: efectuează o examinare vizuală amănunțită a pielii, a unghiilor și a limbii. Apoi examinează pulsul la încheietura mâinii. Există 6 tipuri de impulsuri în artere, corespunzătoare organelor interne. Citirea acestor impulsuri este instrumentul fundamental al unui medic tibetan. În final are loc dialogul despre alimentație și starea fizică și psihică a pacientului. În funcție de gradul de îmbolnăvire se recomandă schimbări ale alimentației și ale stilului de viață, ceaiuri, pulberi sau siropuri din plante, diverse terapii complementare, masaj terapeutic, băi medicinale, plasturi care pot fi aplicați în diferite puncte ale corpului. Acest tip de medicină tratează cauza bolii și nu simptomele.

A nu trata cauza bolii este echivalent cu a avea un copac bolnav la rădăcină. Tu tai frunzele și ramurile bolnave, dar răul va continua să crească.

În această seară vom vedea și simți unele efecte ale unor produse obținute prin rețete tradiționale ale medicinei tradiționale chineze. Vom învăța cum aceste produse plăcut mirositoare cu un amestec impresionant de plante pot fi parte din viața noastră, ajuntîndu-ne în mod spectaculos.

Vă aștept cu răbdare si bucurie să vă împărtășesc minunile din Altai.

Data: 12 februarie, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: