Invitat: Corina Mihaela Șereș

Energia universală este o structură energetică ce nu aparţine numai omului, ci aparţine tuturor entităţilor care există, fie ele minerale, plante, animale.

Sufletul se hrăneşte cu frumuseţe, iar spiritul cu adevăr. Să fii în rezonanţă cu Universul înseamnă cheia sănătăţii. Energia Universală este energia pe care fiecare om o are. Noi toţi suntem energie şi avem aceeaşi capacitate energetică, fie că suntem conştienţi, fie că nu.

Sunt Corina Mihaela Șereș, un om într-o continuă evoluție, pasionată de tot ce înseamnă să fii în rezonanță cu Universul. Mai multe informații despre mine găsești pe blogul meu Curcubeul Îngerilor: http://corina-ingeri-delfini.blogspot.ro/

În această seară vom învăţa cum putem acumula energie, şi cât de uşor este; cum putem deveni conştienţi de puterea palmelor noastre, a fiecăruia dintre noi, fără a mai avea nevoie de cineva care să ne "trateze". Vom învăţa să facem afirmaţii subconştientului pentru a rezolva problemele pe care nu le-am putut rezolva în cursul zilei.....şi multe altele.

 Data: 24 Februarie 2015, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala Mică, Et. 1

 La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri, aici: