Viata mi-a arătat ca esecul nu inseamna ca n-am reusit sa realizez nimic, ci inseamna ca am invatat ceva nou, am experimentat ceva nou, înseamnă ca am indraznit si am incercat.
Esecul nu inseamna ca sunt inferior, ci inseamna ca nu sunt perfect. Esecul nu inseamna nici faptul ca mi-am irosit timpul, ci inseamna ca am un motiv ca sa incep totul din nou, nu inseamna nici ca ar trebui sa renunt, ci inseamna ca trebuie sa revizuiesc ce am facut si sa înțeleg de ce am greșit.

Sunt Mihaela Catichi - Consilier dezvoltare personala si vocationala, facilitator Points of You.
Va invit la un atelier special in care vom vorbi despre succes si eșec, despre lectiile minunate pe care le-am primit dupa fiecare eșec, si o vom face utilizand instrumentele premiate de la Points of You create de o echipa de talie internationala din Israel, instrumente acreditate de ICF - (Federația Internațională de Coaching)- organizația globală nr. 1 care reglementează profesia de coach la nivel internațional. Workshopul va fi o experienta unica unde vom descoperi impreuna efectele fototerapiei, va fi un timp dedicat onorarii succesului, dar si esecului - ca puncte de vedere si nu ca realitati absolute.

Mai multe informatii despre mine, ca  Partener cerificat Points of You gasiti AICI:
http://points-of-you.ro/%E2%80%A6/bucuresti/155-mihaela-catichi.html

Una dintre pietrele de temelie ale Points of YouTM este integrarea părții drepte a creierului, care este responsabilă de controlul emoțiilor și a intuiției, cu partea stângă a creierului, care este responsabilă de analiză și logică. Această combinație strategică este atinsă privind o imagine care atinge emisfera dreapta a creierului, partea creativă, percepută și ca partea noastră feminină, și un cuvânt sau o temă de viață care activează emisfera stanga a creierului, partea analitică sau partea masculină a creierului. Metoda exploatează această fereastră specială a timpului, creată de stimulii simultani, care creează o luptă între emoțional și logică, blocând pentru un moment vigilentele sisteme de apărare ale conștientului uman. Această confuzie intenționată permite, cu ajutorul unui proces potrivit, să ne elibereze de lista rigidă a lucrurilor care ar trebui să fie într-un anume fel, și permite și altor puncte de vedere să se furișeze în conștientul nostru.

Adevărata provocare este să reușești să vezi diverse puncte de vedere, altele decât cele pe care le știi deja, să vezi lucrurile din altă perspectivă. Schimbarea începe de obicei când suntem pregătiți să vedem lucrurile din alt punct de vedere. Si asta vom face in cadrul acestei Seri Pozitive.  Prin joaca, vom cauta alte puncte de vedere cu privire la experientele noastre, vom observa acele ganduri, emotii si credinte despre esec si succes, in lipsa oricarei judecati si cu iubire, multa iubire.

"Multumesc acelui esec din care am invatat cine sunt cu adevarat si am deprins puterea si onoarea de a ma ridica, intelegandu-i pe cei cazuti, sprijinindu-i si pe altii sa se ridice, multumesc!".

Data: 13 SEPTEMBRIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: