De câte ori ai răspuns unei cereri spunând DA fără să te gândești, de fapt, la asta? De câte ori ți-a părut rău că te-ai angajat să faci ceva și te-ai întrebat: „De ce m-am băgat în treaba asta?" De câte ori spui DA doar pentru a fi pe placul cuiva? Sau ca să eviți problemele? Sau pentru că „da" a devenit răspunsul tău automat? Ți s-a întâmplat vreodată să descoperi că ai prea multe de făcut? Dacă ai răspuns da la oricare dintre acestea, atunci calea de ieșire este calea esențialistului.

Daca nu iti stabilesti tu prioritatile, o va face altcineva. Pornind de la aceasta, un prim lucru important  este ca avem  nevoie sa intelegem si sa invatam sa ne stabilim propriile prioritati.  Va invit sa aflati  cum sa faceti diferenta dintre neesentialist  si esentialist. De asemenea veti invata cum sa procedati pentru a va  curata atat sifonierul cat si viata.

Sunt Andreea Maria Bobis - Trainer , Coach si Speaker certificat John Maxwell Team. In anul 2014 am luat prima data contact cu dezvoltarea personala prin intermediul a diferite cursuri si carti si am inceput sa facilitez grupe de mastermind pe programele lui John Maxwell. In 2016 am inceput sa facilitez  programe de eficientizare personala din perspectiva manageriala, in colaborare cu LMI Romania. Imi place sa citeasc si  sa petrec timp de calitate cu copii din grupele de mastermind. Imi place sa lucrez cu oamenii, ajutandu-i pe cei din jur in rezolvarea problemelor pe care acestia le intampina. "

Data: 26 septembrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusa)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: