Va fi o seara...emotionanta...!

Si stiti de ce...? Pentru ca ne vom intalni cu emotiile, le vom privi in fata si le vom simti puterea, vom vedea ca sunt minunate asa cum sunt, nu sunt emotii rele, urate sau periculoase atata timp cat vom asculta ce ne spun ,vom vedea prin ce colt de suflet sau de trup s-au ascuns si ce fac acolo. Unele sunt resemnate si devin greoaie si ne impiedica sa mergem mai departe, altele sunt mai neastamparate si nu ne dau pace deloc  facandu-ne sa traim vesnic stresati, iar altele,  cele mai ascunse si mai nebagate in seama ne imbolnavesc pentru a ne face timp sa ne oprim si sa le dam drumul...

Se intampla uneori sa nu fim capabili sa ne recunoastem propriile emotii. Stiintific termenul se numeste alexitimie. Alexitimia se refera la o abilitate limitata de a recunoaste propriile emotii si de a le exprima verbal dar, pe langa aceste aspecte de baza alexitimia implica si pericolul incetarii perceperii senzatiilor fizice dintr-o anumita cauza emotionala. Eliberarea emotiilor se numeste in termeni psihologici exprimare emotionala. Fiecare abordare psihoterapeutica include in tehnicile proprii metode de interventie pentru exprimare emotionala. Asta intareste importanta recunoasterii emotiilor si abilitatea de a le gestiona corect pentru starea noastra de bine.

Sunt Cornelia Hancsiki, psiholog clinician si psihoterapeut, Membru IRPI, Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa, Membru AMPP, Asociatia Multiculturala de Psihologie  si Psihoterapie  Vicepresedinte al Asociatiei de psiho-oncologie HMN, Satu Mare

Ma gasiti pe Facebook, Cabinet Individual de Psihologie Cornelia Hancsiki si pe www.paginadepsihologie.ro, unde  puteti citi articole cu teme interesante.

Va astept cu bucurie...

Data:14 martie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: