De multe ori, atat in viata personala cat si in cea profesionala, suntem in situatia de a ne expune parerea despre un anumit fapt, de a le spune celor din jur ce anume ne deranjeaza sau suntem în situatia de a primi un raspuns vizavi de actiunile noastre etc., cu alte cuvinte oferim si/ sau primim feedback. Schimbul de informatii ne contureaza relatiile, ne apropie sau ne indeparteaza de cel ce recepteaza mesajul.

Desi tradus literalmente, feedback ar insemna in limba romana a hrani inapoi, majoritatea oamenilor asociaza acest cuvant cu o judecata sau cu o critica.

Ce este si ce nu este feedback-ul? Care este diferenta dintre critica si feedback-ul constructiv? Cum sa dau feedback fara sa ranesc? Cum sa folosesc un feedback primit în procesul cresterii si evolutiei personale?

Sunt Mihaela Burlacu, psiholog clinician si psihoterapeut sistemic de familie si cuplu atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si, in prezent, imi desfasor activitatea la cabinetul meu individual de psihologie. Timp de 11 ani am lucrat ca psiholog, in sistemul public de asistenta sociala, cu asistentii maternali profesionisti, cu copiii aflati în ocrotire in asistenta maternala dar si cu familiile de origine a acestor copii. Oferirea si primirea feedback-ului este una dintre temele frecvent intalnite in lucrul cu familiile (în dinamica relatiilor intrafamiliale dar si extra-familiale adult- adult, adult- copil, copil- copil).

Va invit marti, 24 septembrie, incepand cu orele 18:30, la Centrul Dianthis, str. Brandusa nr. 2, la o conversatie despre modalitătile de a oferi si de a primi cu deschidere si incredere feedback, despre feedback-ul eficient si constructiv, in cadrul Serilor Pozitive de la Iasi.

Data: 24 septembrie 2019, ora: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine! 

Inscrieri: