De la începutul vieţii suntem îndrumaţi să ne alegem o profesie, învăţăm şi suntem susţinuţi să ajungem acolo unde visăm, să devenim cei mai buni profesionişti în domeniul ales şi să realizăm cariera de succes. Societatea de azi a evoluat mult, iar sexul feminin a devenit mult mai independent şi mai încrezătoar în propriile puteri. Femeia zilelor noastre îşi stabileşte principii şi valori, învaţă, îndrăzneşte, munceşte, luptă şi îşi clădeşte cariera de succes şi familia perfectă.

Dar viaţa nu e mereu aşa cum o plănuim, reuşim la un moment dat să ne dăm seama că avem afinităţi în alte domenii decât cele pe care le-am studiat sau am fost îndrumaţi şi plus întâlnim sufletul pereche mai repede decât ne-am programat. Ajungem să muncim prea mult şi uităm să acordăm atenţie familiei sau suntem prea dedicate familiei şi nu ne împlinim profesional, întâlnim obstacole şi simţim că totul scapă de sub control, timpul devine inamicul nostru. Ca femei, ajungem la un moment dat să alergăm între carieră şi familie, oare care este mai importantă pentru tine?

Cum reuşeste femeia puternică şi totodată sensibilă şi sufletistă să exceleze în ambele planuri? Sau cum reuşeşte să adune resursele necesare pentru a păstra echilibrul între cariera de succes şi frumoasa familie?

Sunt Natalia Ignat, sociolog, formator, specialist domeniul resurselor umane. Consider că femeia are puteri extraodinare şi o voinţă de fier, aşadar indiferent de vârsta, profesie sau statut cred cu tărie în capacitatea ei de a aduce un echilibru optim între cariera şi familie.

Te aştept cu drag la o Seară Pozitivă să descoperim că avem puterea şi energia de a găsi echilibrul între carieră şi familie.

Data: 7 IUNIE 2016, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"(Casa de Cultură a Sindicatelor), Et. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: