Pasiunile pentru Feng Shui si astrologie le-am transformat într-o profesie, dupa ce am urmat cursurile de Feng Shui si Paht Chee cu Anca Dimancea si Marian Golea, continuand sa aprofundez aceste stiinte minunate. 

Sunt Claudia Marlena Cristisor, Specialist Metafizica Chineza si practic cu drag aceste stiinte, intrucat sunt un instrument extrem de util în cunoasterea de sine si constientizarea propriului potential, ce asteapta sa fie valorificat.

Pe parcursul intalnirii noastre vom observa ca influentele Metafizicii Chineze se regasesc si in obiceiurile traditionale romanesti.

Feng Shui-ul ne recomanda atat remedierea sau potentarea anumitor energii prin utilizarea în propriul spatiu de locuit sau de munca, propria garderoba, a anumitor culori, simboluri, cat si schimbarea atitudinii față de anumite situatii în care suntem pusi.

Feng Shui-ul se refera la maniera în care mediul inconjurator ne influențeaza viata. Chinezii au studiat legile universale ale naturii si astfel au interpretat cum muntii, curgerea apei, structura cladirilor, orientarea acestora ne afectează în mod benefic sau mai puțin benefic.

Chinezii tratau cu foarte mare seriozitate natura. Fortele sale trezeau inspiratie, respect, smerenie. Ei se considerau un produs al fortelor naturii, avand convingerea ca acestea le determină destinul. Pentru fermieri, vanturile blande insemnau recolte abundente, prosperitate și sanatate, pe cand cele aspre, indundatiile, seceta, echivalau cu distrugerea, nenorocul si boala.

Modul in care alegem să lucram cu aceste cicluri determina succesul sau esecul în viata noastră. Urmarind tendintele benefice, vom putea profita de resursele noastre la maxim.

Pe langa intalnirile anuale în cadrul Extravaganzei de la inceputul fiecarui an lunar, unde aduc la cunostiința tendintele anului pentru fiecare semn zodiacal în parte, cat și predispozitiile generale si remediile recomandate de Grand Master Lillian Too, ne intalnim si in cadrul cursurilor de Paht Chee si Feng Shui incepatori si nivel mediu si a workshopurilor.

Data: 4 iunie 2019, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Datorită unor situații neprevăzute apărute în programul doamnei Claudia Marlena Cristisor acest eveniment nu va mai avea loc. Ne cerem scuze pentru situația creată și vă așteptăm cu drag la evenimentele următoare. Acestea se vor anunța in grupul Facebook Seri Pozitive Iasi