Mulți oameni văd fericirea ca pe un obiectiv, undeva în viitor. "Voi fi fericit atunci când..." îți sună cunoscută expresia? Alergăm după fericire, ignorând interiorul nostru care vrea să fie liber și fericit ACUM.

Marți, 7 Octombrie, te invit, să vezi cum poți practica fericirea la timpul prezent. Vei descoperi ce înseamnă meditația în mișcare, cum să fii conștient de poveștile pe care ți le repeți, cum să eviți proiecțile asupra celorlalți și asupra vieții. Pentru că tot ce contează este AICI și ACUM, iar în acest spațiu există doar fericire.

Invitata: 

Raluca Mureșan

"Fondator al site-ului Entuziasm.ro, meseria mea este de psiholog și coach NLP și mă descriu ca fiind un om simplu, care crede cu tărie în iubire, joc și umor. De când am trecut printr-o depresie, am fost real interesată de mecanismele creierului uman și de modalități de a fi cât mai fericită, ca apoi să dăruiesc dintr-un preaplin din ceea ce am, știu și sunt. Iubirea, jocul, umorul, fericirea...toate le-am găsit la timpul prezent, atunci când m-am abandonat vieții și am înțeles că luminița de la capătul tunelului nu e altceva decât oglindirea lumânării ce ardea înăuntrul meu."

Data: 7 octombrie 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: