Frica de vorbit in public este complexa si are radacini adanci in subconstient. Ce mi s-a confirmat de-a lungul experientei ca trainer: o prezentare bine structurata te scapa de peste 50% din toata frica pe care poti sa o ai in tine legata de vorbitul in public.

Unul dintre studiile realizate pe aceasta tema de catre Agentia Rogalschi Damaschin in 2015, cu 1175 respondenti romani si publicat pe Mediafax arata ca:

> 80% se tem sa vorbeasca in public

>16% au curajul sa se ridice si sa raspunda la intrebari in public

>40% simt un gol in stomac atunci cand se ridica

> 50% declara ca vocea lor tremura atunci cand isi incep discursul

> 50% nu stiu ce sa faca cu mainile si cum sa isi foloseasca corpul

>63% afirma ca resimt emotii in fata unui public mai mare de 10 persoane

Numele meu este Alexandra Teodora Neamtu si sunt Trainer certificat international in cadrul Scolii de Programare Neurolingvistica Tad James.Co. Totodata, activitatea mea zilnica se desfasoara intr-o multinationala, domeniul Resurse Umane, avand rolul de formator de personal si coach.

Haideti sa vedem impreuna 4-MAT-ul, o modalitate de structurare a oricarei tip de prezentare pe care o aveti, sa auzim cum anume 4-MAT-ul e diferenta care face diferenta in pregatirea unei prezentari si sa simtim cum este sa ai cu cel putin 1% mai putina teama de vorbit in public.

Va astept cu drag!

Data: 29 Ianuarie, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: