Sunt Gabriela Romedea, psiholog și psihoterapeut . Activez în cadrul cabinetului propriu, clienții mei fiind copii, adolescenți și adulți, care se confruntă cu o serie de provocări psihologice. De două decenii, împreună, dezvoltăm resurse, ne concentrăm pentru a găsi inspirație pentru un echilibru interior. Îmi însoțesc clienții în demersul de rezolvare a unei probleme, a unei crize existențiale, a unei dileme. Principiile după care îmi ghidez activitatea: confidențialitate, profesionalism, dăruire, seriozitate, acceptarea necondiționată a persoanei din fața mea.

Va invit sa vorbim la „Seri Pozitive", despre o tema des intalnita in viata noastra de zi cu zi .

Furia ... să vindecăm copilul rănit dinăuntru!

„Oricine poate deveni furios - e simplu. Dar să te înfurii pe cine trebuie, cât trebuie, pentru ceea ce trebuie și cum trebuie - nu este deloc ușor." Aristotel

Se știe faptul că furia este o emoție umană normală, însă atunci când aceasta nu poate fi controlată devine distructivă afectând relațiile cu cei din jur, determinând probleme la școală, la locul de muncă, în familie, afectând calitatea vieții. Furia ne face să ne simțim inconfortabil, ne pune față în față cu realitatea a ceea ce simțim și se pare că, de multe ori, nu avem control. Pentru a putea fi controlată, furia trebuie înțeleasă.

Ce este de fapt furia? Ce o declanșează? Cum îți dai seama care este momentul  în care o să izbucnească?

Ce se întâmplă atunci când suntem furioși? Cum este furia mea? Cum vreau să fie furia mea?

Face parte furia din bagajul de informații cu care ne naștem? Sau experiențele de viață își pun amprenta asupra noastră și reacționăm conform tiparelor create prin condiționare și modelare?

Cum putem accepta și controla furia?

Participând la intalnirea noastra vei putea descoperi informații referitoare la:

- Înțelegerea emoției de furie

- Furia funcțională vs. Furia disfuncțională

- Furia suprimată vs. Furia exprimată

- Monitorizarea propriilor reacții emoționale

- O serie de alternative „sănătoase" de a rezolva situații problematice, de a comunica cu cei din jur și de a vă exprima frustrările, dezamăgirile, nemulțumirile

- Strategii eficiente a reacțiilor de furie și modalități de schimbare a situațiilor frustrante, pentru a reduce posibilitatea de a vă înfuria .

Va astept cu deosebita placere si interes la „Seri Pozitive" pentru a invata cum sa ne acceptam si sa ne controlam furia ca sa nu devina o piedica in relatiile cu persoanele dragi din viata noastra , dar si cu toti ceilalti cu care ne intalnim in diferite situatii si momente ale existentei noastre

Data: 5 decembrie 2017, ora 18.00 - 20.00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: