Cine NU sunt eu?

Ca să ajungi să fii tot mai mult natura ta reală, autentică, mai întâi ai de eliberat toate programele-imagini despre tine induse de tine, de ceilalți, primite de la strămoși, învățate în această viață sau în altele...

Cum ajungi la TINE?

Ajungi numai după ce eliberezi tot ceea ce crezi despre TINE, tot ce ai învatat despre TINE vreodată.

Cine poți fi/deveni?

Ce poți face?

Ce poți avea?

De ce ThetaHealing®?

ThetaHealing®  este o călătorie care vă duce Acasă.

  • ThetaHealing®este o tehnică/meditație (subconștientul lucrează, conștientul privește) care ne permite să ne liniștim mintea, având posibilitatea de a ne accesa/împrieteni cu subconstientul ușor, natural, fără efort.

Tot ceea ce imprimăm în subconștient se va exprima în lumea obiectivă sub formă de condiționări, evenimente sau experiențe. 

Prin metoda ThetaHealing® îți accesezi subconstientul pentru a schimba și rescrie programele si convingerile care te limitează în a experimenta starea de împlinire, fericirea bucuria și viața extraordinară la care tu aspiri!

Noi experimentam des starea Theta. Experimentarea neconstientizata a starii Theta este ca o gura de aer pentru creier si totodata... pentru sufletul nostru. Acel moment in care mintea ia o pauza si ceea ce tu esti cu adevarat, pare sa se auda in liniste, este un moment minunat.

ThetaHealing® este pentru tine :

- dacă simți că toate stau pe loc și nimic nu se schimbă

- dacă iți dorești ceva mai mult de la viață și mai ales de la tine

- dacă simți că ai un potențial pe care nu l-ai trăit și nici nu îți dai seama de ce

- dacă îți dorești să ai performanțe în business

- dacă îți dorești să ai parte de abundență, de bani, fără atașamente auto-sabotoare

- dacă îți dorești să ai relații armonioase

- dacă îți dorești să simți că ești la cârma propriului tău destin

- dacă îți dorești să ai mai mult entuziasm și poftă de viață

- dacă îți dorești să devii conștient de conectarea ta la Inteligența Infinită

De ce nu reușești singur?

-din cauza CONVINGERILOR/PROGRAMELOR limitative pe care le ai despre viață, despre tine și despre ceilalți.

Atunci când eșuăm, avem obiceiul de a găsi scuze. În timp, acele scuze îți vor determina  mintea  să le vadă ca normale și să justifice eșecul.

Decât să gândești în termeni de "ce aș fi putut face", "poate dau greș", sau "ce nu trebuie să fac", folosește  afirmații precum "sunt", "voi face" sau "pot" si rezultatele vor fi diferite.

Începe să cauți soluții, nu motive!

­Să învățăm să zburăm împreună în călătoria spre NOI ÎNȘINE, ca mai apoi să îi învățăm și pe ceilalți să ZBOARE cu NOI!"

O seara speciala alaturi de Loredana Mocescu - life & business coach, trainer, consultant, terapeut Tetha Healing. Mai multe informatii despre Loredana poti gasi aici: http://loredanamocescu.ro sau aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2016/08/super-interviu-cu-loredana-mocescu.html

Data: 25 OCTOMBRIE 2016 ora 19:00 - 21:00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: