Începutul verii ne îndeamnă la acțiune și acum parcă, mai mult decât oricând, ieșirea din tipare pare să fie laitmotivul existențial.

Ție la ce îți zboară gândul atunci când auzi această expresie: "IEȘIREA DIN TIPARE"?

Într-o societate în care din ce în ce mai mulți indivizi începem să nu ne mai potrivim și nu ne mai regăsim în locuri de muncă, în profesii, în relații care altădată ne aduceau atâta satisfacție, schimbarea pare singura alternativă.

Așadar, la o primă vedere poate părea destul de simplu... am putea spune că ieșirea din tipare înseamnă a recunoaște că ești diferit, că ești unic și a-ți asuma asta și apoi pășești pe calea ta, indiferent de părerea și susținerea celor din jurul tău.

Dar ce altceva poate să mai însemne ieșirea din tipare?

În permanență primim semnale din toate direcțiile și prin toate mijloacele când este timpul pentru schimbare, dar totuși alegem în continuare să stăm în zona de confort a vechilor tipare mental-emoționale.

Care sunt semnalele clare că e timpul să facem o schimbare?

De ce nu avem curaj să ieșim din zona de confort?

Ce înseamnă aceste tipare?

Cum/când se activează ele?

Cum putem să lucrăm conștient la identificarea și schimbarea lor?

În cadrul acestei întâlniri, sunt toate întrebări la care ne propunem să găsim cel puțin un răspuns.

Sunt Ioana Jibu, femeie pornită de 8 ani pe calea evoluței interioare, a realinierii cu Sinele și trăirii unei vieți asumate. De aproximativ 3 ani jumate, sunt mamă de Alex, suflet stelar, și cam tot de atâta vreme pasionată de aromaterapie și aflată pe drumul maternității conștiente.  

Sunt fascinată de oameni, de poveștile lor de viață, de modul în care aceștia cresc și cum ajung să își creeze viața și realitatea pe baza tiparelor din subconțient. În această fază a evoluției sunt într-o perioadă concretă de ieșire din tipare, mai exact de tranziție de la domeniul real, concret al ingineriei la unul care nu se vede cu ochiul liber, dar se simte la nivelul întregii ființe: domeniul sufletului.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală și practic cu drag terapii cu uleiuri esențiale și Acces Bars.

De un an de zile organizez prezentări pe tematica folosirii aromaterapiei în cazul copiilor, dar și evenimente destinate mămicilor, în scopul susținerii celor care simt că această postură e mult mai mult decât o aliniere la normele sociale și vor să își sprijine copiii spre evoluție la un nivel holistic.

Pentru a-mi putea urmări activitatea mă găsești pe facebook, pe pagina mea https://www.facebook.com/PureSimplebyIoanaJibu/ dar sunt în lucru și alte proiecte de suflet. 

Data: 19 iunie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locatia: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Mărăști Calea Dorobantilor nr. 104 et.7

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: