Sunt Teodora Duţă, mămică a doi copii care mă învață frumos despre viață în fiecare zi, această experiență bogată este cea mai dragă sufletului meu. Ea se împletește cu viața profesională unde, alături de cadre didactice, copii și părinți, dorim să creștem o comunitate adaptată nevoilor copiilor de azi. Pentru aceasta, am fondat, împreună cu alți oameni cu crez în educație, Grădinița Joyful Learning și Centrul Pro Cariere

Cred că suntem fiecare responsabili de a dezvolta educația și de a îngriji natura și că în ele stă esența pentru a crea acea lume "mai bună" la care visăm. 

În cadrul Serii pozitive, am ales să vorbesc despre "Importanța lui "Nu" în educația copiilor", vom atinge subiecte ca și rolul părintelui și fricile lui, nevoile copilului, importanța limitelor și a independenței. 

Mai multe informații despre activitatea mea găsiți aici:

https://www.facebook.com/Joyful.Learning.Oradea/,

https://joyfullearning.ro/https://www.facebook.com/teodora.negrean

Data: Marţi, 17 martie 2020, interval orar: 18:00-20:00

Locaţia: Bianco Milano, strada Republicii, nr 10

Consumația nu este inclusă în eveniment.

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive în luna martie, vor fi anulate urmând să ne reîntâlnim cel mai devreme în luna aprilie. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/