Te-ai gandit vreodata ce te face fericit? Acest concept a preocupat  inclusiv creierele înţelepte ale umanităţii. „Fericirea este sensul si scopul vietii, întreaga finalitate a existenţei", spunea Aristotel. Această viziune este completată şi de către alţi filozofi, astfel, Albert Camus  ar răspunde la această întrebare „Dar ce este fericirea daca nu armonia dintre om şi viata pe care o duce?". Şi totuşi, toti cunoastem notiunea de „fericire", toti o simtim, avem o definiţie pentru acest concept, dar...fiecare o percepem altfel, pentru fiecare „a fi fericit" inseamna altceva.

Nu exista un singur tip dominant de comportament sau o idee de baza care sa garanteze intrarea în acest palat al fericirii. Trăim într-o epoca în care a fi fericit e aproape o obligatie, toti incercam sa gasim răspunsul la intrebarea "Ce ne face totusi fericiti?"

Sunt Raluca Rotar - Psiholog - psihoterapeut cognitiv-comportamental și te aştept la  „Seri pozitive" sa fim  împreuna in Iniţiativa pentru fericire.

Data: 25 OCTOMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: