Pentru mulți dintre noi, viața pare o alergare continuă și interminabilă după fericire. Și cumva, nu reușim să ne bucurăm din plin de mai nimic din câte realizăm...

Totuși fiecare zi este - fără excepție - cel mai frumos dar pe care îl primim de la viață. Putem trăi astfel încât fiecare zi să conteze, să ne aducă o stare de pace și de bucurie, nouă și celor din jurul nostru. Fericirea există și ne este accesibilă!

În cadrul acestui eveniment, Anca ne va dezvălui câteva mici secrete din spatele fericirii, pornind de la propria-i experiență.

„Din afară, oamenii mă percep ca fiind o persoană echilibrată, care abordează viața cu încredere, răbdare, optimism și empatie", spune ea. „N-a fost întotdeauna atât de simplu. Echilibrul l-am găsit după ani de căutare continuă și multă autocunoaștere. Ani la rând am căutat răspunsuri, descoperind în loc chiar mai multe întrebări. Răspunsul potrivit a venit în 2013, sub forma unor cursuri de Mindfulness - arta de a trăi aici și acum".

În cadrul seminarului, vom pleca de la noțiunea de Mindfulness și vom experimenta câteva practici folositoare pentru dezvoltarea stării de atenție lucidă, fără judecată. Ne vom dedica apropierii de noi înșine, de zona de liniște interioară care ne însoțeste în permanență și care reprezintă de fapt esența a ceea ce suntem cu adevărat.

Vom descoperi împreună:

- tehnici si exerciții pe care le putem folosi în situații dificile sau atunci când avem nevoie să ne relaxăm;

- o perspectivă nouă asupra a ceea ce înseamnă o viață fericită, trăită în mod conștient, cu mai multă productivitate, empatie, creativitate și bucurie.

Invitata acestei Seri Pozitive este Anca Coman, psiholog, formator acreditat ANC, cu formare în Analiză Tranzacțională, trainer acreditat internațional în Process Communication Model, cu o experiență de 11 ani în lucrul cu oamenii pentru dezvoltare personală și profesională.

Mai multe informaţii despre Anca poţi găsi aici: https://www.facebook.com/anca.coman.714?fref=ts

Participând la această Seară Pozitivă vom descoperi și experimenta principiile de bază ale Mindfulness și beneficiile introducerii acestora în viața personală și profesională.

Data: 27 SEPTEMBRIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: