Ultimele zile ale anului 2016 se apropie cu pași grăbiți. Știm cu toții cât de mult alergăm și ne străduim să-i facem pe ceilalți fericiți. În goana după cadouri, după ultimele cumpărături și printre listele cu meniul de sărbători, uităm de noi, de ce ne dorim cu adevărat. Ne preocupăm atât de mult să-i facem fericiți pe ceilalți încât uităm să ne bucurăm de magia ultimelor zile ale acestui an.

Acesta este motivul pentru care îți propun ca această Seară Pozitivă să fie una a sufletului tău, să fie una dedicată doar ție, uitând pentru două ore de lista pe care o mai ai de dus la bun sfârșit.

Sunt Delia Danea și te invit cu drag la o seară magică, în care să-și dai întâlnire cu tine, cu tot ce ți-a oferit anul 2016 și îți ofer instrumente pentru a-ți crea un an 2017 așa cum ți-l dorești!

Am pregătit pentru tine materiale care te vor provoca la joacă și creativitate, astfel încât la finalul acestei seri vei pleca acasă cu un Panou al viselor pentru anul 2017. Ce este intenția? Intenția este mai mult decât o dorință. Este dorință însuflețită, adică iți dorești din tot sufletul ceva și te vizualizezi în starea de a face acel lucru sau de a fi ce iți dorești să fii. Cel mai important este să nu te atașezi de intenție, să lași Universul să îți dezvăluie modalitatea în care se va materializa, așa cum e potrivit pentru tine.

Indiferent de ce s-a întâmplat în acest an, ai puterea de a-l crea pe următorul așa cum îți dorești, însă nu înainte de a renunța la toate bagajele grele, toate frustrările și neîmplinirile acumulate în anul ce a trecut și mulțumind cu recunoștință pentru toate lecțiile și conștientizările prețioase pe care ți le-a dat. Astfel pregătim terenul pentru a planta semințe, intenții ce urmează să le setăm pentru anul nou care se pregătește să-și deschidă porțile.  

Pentru ca Seara să se încheie într-o notă de sărbătoare, vom savura împreună un tort pregătit special pentru această Seară Pozitivă.

Premiul la tombola este oferit de Ioana Racolța - colega mea de la Seri Pozitive Turda și este vorba de CD-ul „Craciun de poveste", cu autograf. 

Data: 20 decembrie 2016, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: