Iubirea este cheia în creșterea și educarea copiilor. Iubirea se oferă și o merităm cu toții. Ea nu trebuie câștigată. Ea (IUBIREA) pur și simplu ESTE!

Tot ceea ce trebuie să știm despre iubire este deja în noi, însă, trebuie să ne manifestăm această calitate prin acțiunea de a oferi și de a primi iubire. Iar pentru copii, mai ales în primii ani de viață, un atașament sigur față de părinți este esențial.

Am auzit la un moment dat un părinte care spunea: "Chiar dacă de cele mai multe ori dăruirea noastră este exprimată prin dorinţa noastră de a ne pune copiii pe primul loc, nu este deloc uşor să fii un părinte "suficient de bun". Deoarece chiar noi, aceşti părinţi dedicaţi, ne rănim copiii."

Principalul nostru motiv este faptul că, în timp ce noi nu le-am face în mod conştient rău copiilor noştri, o mare parte din procesul de educaţie, ca în orice relaţie, se întâmplă în afară conştientizării noastre active.

Adevărul este că, practic, toţi am fost răniţi în copilărie, iar dacă nu ne vindecăm rănile, ele ne împiedică să fim nişte părinţi aşa cum trebuie pentru copiii noştri. Dacă ai o zonă care ţi-a provocat răni în copilărie, poţi să fii sigur că acea zonă îţi va aduce durere mai târziu și asta se va reflecta în relațiile tale de iubire, fie că vorbim de relația de cuplu sau de relația părinte-copil.

Când vine vorba despre manifestarea iubirii, cum procedezi în viața ta? Dacă în loc să trăiești viața, tu ți-o traduci doar prin ceea ce cunoști, atunci nu faci decât s-o irosești, nu mai ai nimic de descoperit. Însă, dacă vei învăța să asculți ceea ce ea îți spune, vei înceta să te mai auzi doar pe tine și povestea ta. Toți cei care sunt lângă tine, sunt prezenți pentru ca TU să înveți această lecție a iubirii.

Cunoașterea de care dispui este doar un instrument de care să te folosești ca să te ghidezi în viață și nu limbajul prin care să traduci fiecare experiență.

CINE SUNT?

Vă adresăm invitația de a vorbi despre iubire și relații semnificative, împreună cu Luiza Dîrlea, o persoană ce se caracterizează prin cuvinte puține. Evită să vorbească despre ea pentru că preferă să facă diferența prin acțiunile sale de zi cu zi. Experiența profesională i-a călăuzit pașii prin labirintul vieții având experințe bogate, de la economist la project manager, de la om de resurse umane la antreprenor, de la formator la terapeut de cuplu și familie.

Se descrie ca fiind o femeie fericită și împlinită, mamă a două fete minunate care alege să trăiască frumusețea fiecărei clipe cu aceeași candoare din copilărie. Este un om discret căreia nu îi place să fie în centrul atenției, dar atunci când o întâlnești ceva profund se mișcă în sufletul tău și intersecția cu ea niciodată nu este întâmplătoare.

CÂND? 16 iulie 2019, intreval 18:00-20:00.

UNDE? The Mansion, str. Vasile Alecsandri, nr. 8, Bacău.

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment .

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.