Se apropie cu pași rapizi Crăciunul, un moment din an care ne aduce aminte să mai luăm o pauză de la zilele noastre cotidiene. O perioada în care parcă (re)devenim copii ori personajele din poveste puse pe șotii în a aduce bucurii surprinzătoare altora.

Așa că sper să vă aducem o bucurie invitându-vă cu drag la o seară creativă de colorat mandale cu intenții pozitive, o ediție specială de Moș Nicolae.

La măndălit este o experiență în dar pentru tine, fie că e împachetată într-o mapă de luat acasă fie că e un eveniment social-creativ. De această dată va fi un workshop creat special de Crăciun unde vom explora tema darului. Poate darul de a fi tu, darul de a fi copil din nou sau poate chiar darul de a împărtăși din experiența ta creativă ori de viață.

Atelierul vă pune la dispoziție un set de mandale create de Andreea Cătălina, printate pe hârtie de carton și materiale creative de Crăciun.

Workshopul este facilitat de Andreea Cătălina, designer de interior pasionat de mandale.

Povestea ei o veți descoperi împreună cu poveștile voastre la seara pozitivă măndălitoare.

 https://byandreeacatalina.wixsite.com/interiordesign 

 https://byandreeacatalina.wixsite.com/lamandalit

Data: 4  Decembrie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locație: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Mărăști Calea Dorobantilor nr. 104, et.7, Sala media

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.