De ce ne plac florile? De ce avem preferinte de forma si culoare?

Viata este un caleidoscop de emotii.

Ce ne spun florile despre emotiile noastre?

Ce transmit florile, mai bine decat o fac cuvintele?

Care este puterea lor subtila si in ce mod o folosim?

Care sunt florile si culorile potrivite, pentru a transmite celorlalti emotia dorita?

Ce flori alegem sa oferim in diferite contexte de viata?

Fiind pasionata de emotiile umane, am urmarit ce anume le genereaza pe cele pozitive. In experienta mea de peste 10 ani în decorarea evenimentelor fericite din viata comunitatii, am interactionat cu numeroase contexte in care oamenii primesc si ofera flori sau se exprima pe ei insisi prin flori, la evenimentele lor speciale.  Am observat multiple corelatii intre culoarea florilor, tipul acestora si starea sau emotia pe care acestea o declanseaza.

Sunt Andra Ungureanu si iubesc florile. Iubesc sa le pun in scena intr-un mod artistic si le sustin sa isi spuna povestea. Mai mult, imi exprim lumea interioara prin flori.

Natura isi transmite dragostea prin flori, iar acestea ne aduc bucurie prin culoare. Sa folosim aceste daruri în mod constient si responsabil, iata o cale de a da plus valoare vietii noastre in relatie cu noi si cu ceilalti.

Fie ca le primiti sau le oferiti, aveti ocazia in acest workshop, sa descoperiti magia limbajului florilor si sa va bucurati de avantajele pe care le vom construi impreuna.

O Seara Pozitiva plina de culoare si parfum, marti, 8 Octombrie, incepand cu orele 18:30, la Centrul Dianthis, strada Brandusa, nr 2.

Data: 8 octombrie 2019, ora: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine! 

Inscrieri: