„E luna ianuarie....au trecut sarbatorile, bugetul s-a redus considerabil, in urmatoarele luni trebuie sa imi fac un plan pentru anul in curs....astept primavara, sa se incalzeasca, sa se mareasca ziua....nu prea am chef de viata..."

„E luna Ianuarie....e un nou incept, pot sa imi continui proiectele din anul trecut, si chiar pot sa adaug ceva nou...m-am gandit sa imbunatatesc relatiile cu cei dragi si, cu certitudine, mi-am propus sa fiu mai fericit"

Cum putem sa transformam perceptia vizavi de o luna considerata ca fiind cea mai deprimanta din an, ce „gazduieste" cea mai trista zi din an? Inceputul de an poate fi apatic sau ....putem transforma fiecare zi intr-o sarbatoare!?

Vino in 31 ianuarie de la ora 18.00 ca Cafeneaua Papion sa gasim solutii impreuna....iti voi da si eu cateva, dar crede-ma, cele mai bune le ai TU deja...

Sunt Ramona Simion, psiholog si psihoterapeut si sunt convinsa ca putem petrece ceva timp de calitate impreuna si putem invata unii de la ceilalti strategii uimitoare...pentru ca, „Ajuns la adevaratul TU, descoperi intreaga lume"

Data: 31 ianuarie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: