Numele folosit in psihologie pentru "coincidenta" este Sincronicitate. Nu exista nimic intamplator in Univers.

Psihiatrul si psihanalistul elvetian, Carl Gustav Jung, a fost cel care a descris pentru prima oara conceptul de Sincronicitate, explicandu-l drept o "coincidenta semnificativa".

Cunoasteti expresia "OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT?"

Se spune ca toate coincidentele au o semnificatie. Cu cat suntem mai atenti la tot ce ne inconjoara, cu atat mai mult invatam sa ne traim vietile constient.

Sunt Rotaru Oana Roxana, Psiholog clinician si Psihoterapeut in Supervizare, Membru Crucea Rosie, Filiala Iasi, Presedinte Asociatia ROR si va invit sa vorbim despre modul prin care Universul ne trimite semnale menite a ne ghida de-a lungul calatoriei noastre pe acest Pamant.

Va astept cu drag si bucurie, Marti, 18 Iunie, incepand cu orele 18:30, la Centrul Dianthis din Iasi, Str. Brandusa nr.2.

Pentru ca nimic nu este intamplator!

Data: 18 iunie 2019, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine! Inscrieri: