Despre un Acum continuu nu putem spune mare lucru, insa ceea ce putem face este sa decoperim acele scenarii care ne scot din starea de Prezenta si astfel, prin constientizare si exercitiu simplu, sa ne re-aducem mereu de la margine, in centrul cercului, in momentul Acum.

Noi evadam constant din Prezent datorita unor convingeri limitatoare sau povesti despre trecut, viitor, noi si altii. Aceastea ne impiedica sa experimentam si sa traim intregul potential, creand o harta distorsionata sau saracita a lumii.

Cand mintea si corpul nostru nu se afla in acelasi loc, tindem sa fim mai putin prezenti si mai putin capabili sa reactionam la ce ne aduce viata in fiecare moment.

Ca si o harta, Mandala Fiintei ne arata incotro zboara atentia noastra cand nu suntem in prezent si conectati cu centrul nostru, si ne invata un mijloc de a reveni la contactul cu noi.

Mandala fiintei este o metoda de lucru puternica dezvoltata de autorul si coach-ul transformational Richard Moss, si preluata ca exercitu in cursurile de dezvoltare personala de catre coachi Nlp.

Pe parcursul celor 2 ore vom experimenta si invata metode usoare de centrare in Prezent, conectandu-ne astfel cu emotiile noastre esentiale, autentice de liniste, iubire si abundenta interioara.

Beneficiile: eliberarea de stress, ganduri si emotii negative, pentru mai multa claritate si putere interioara, reaintoarcere la firesc, la simplitate.

Invitat: Camelia Stefan

Formari pe scurt: Nlp coach acreditat ICI, formare in coaching de grup, Master practitioner Nlp cu tripla acreditare internationala, Trainer autorizat ANC.

Sesiunile si workshopurile pe care le sustine au in vedere transformarea la nivel profund. Lucreaza din starea de Prezenta si imbina intuitiv instrumente avansate: Nlp, Coaching, elemente din terapia resurselor, terapia subliminala, hipnoza si meditatii de transfomare. Este pasionata de inteligenta spirituala, de filozofie si calatorii, are 15 ani experienta in Management turistic si operational pe sisteme.

Te aștept cu drag!

Data: 6 OCTOMBRIE 2015, ora 19.00 - 21.00

Locatia: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.