Iulia Crut este psihoterapeut, cu specializare în hipnoză clinică și terapie ericksoniană și formare în terapia EMDR și tehnici de psihodramă este completată, ca parte a dezvoltării personale, de practica meditației, a tehnicilor de mindfulness, Reiki, Qi-Gong, tehnici de eliberare emoțională.

Autor al cărților "Trei săptămâni cu trei copii", "Cum să nu ucizi joaca. Destine împlinite și vocație" și "Mandale vindecătoare" (cu desene de Valentina Stănescu)

Date de contact tel. 0744234862, email iuliacrut@yahoo.com, web www.sanando.ro și www.jocdecopil.ro

Forme geometrice - cerc, pătrat, hexagon- mandalele sunt porți de conectare la noi înșine, la scânteia divină din noi, la Sine. Psihologul C. G. Jung a fost cel care a făcut un loc important mandalelor în cultura europeană, el însuși descoperindu-se pe sine prin intermediul acestora.

O mandală respectă reguli de geometrie și se supune simetriei, oglindind astfel structura ființei umane și, practic, a întregii creații. Suntem noi înșine ființe al căror corp respectă Șirul lui Fibonacci, organele noastre pereche- ochi, plămâni, rinichi, emisfere cerebrale- se încadrează și ele în regula simetriei.

Mandala se adresează mai debrabă inconștientului nostru, acelei părți la care, în mod normal, avem mai puțin acces, și atunci când avem, imaginile, stările pe care le descoperim au nevoie de o interpretare, de o decriptare a unui mesaj necunoscut conștientului. Este ca și cum, desenând sau colorând mandale, ne-am adresa unei părți din noi care nu vorbește limba română, în limba sa. Creierul nostru percepe cu deschidere de intensitate maximă forme și culori, iar când acestea sunt reprezentate respectând structura conform căreia el însuși a fost creat, reacționează ca un calculator superinteligent care recunoaște un soft.

Vă aștept cu bucurie si nerabdare la o noua „Seara Pozitiva" unde vom afla cum ne putem vindeca și altefel, cu ajutorul mandalelor vindecatoare! 

Data: 22 mai 2018 ora 18:00 - 20:00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: