Inteleptii din vechime stiau ca idealul perfectiunii umane inseamna un echilibru intre minte si corp. Atunci cand trupul este bolnav, spiritul pierde din vigoare si nu se poate manifesta in plenitudinea cu care a fost menit prin darul vietii. Cunoasterea legaturilor subtile intre corp, minte si spirit duce la evolutia fiintei umane si la perfectionarea ei pe toate planurile. Experimentarea in profunzime a acestor legaturi se realizeaza insa prin meditatie, rezultatul fiind armonizarea partilor componente, formand un intreg care isi manifesta prezenta la un cu totul alt nivel. Cand unul dintre aceste sisteme este dezechilibrat sau cand mai multe dintre ele nu sunt in armonie unul cu celalalt, nici corpul nu functioneaza cum trebuie, nici creierul nu este pe frecventa normala, cea a sanatatii. Toate scolile esoterice folosesc meditatia ca principal instrument prin care initiatii pot experimenta direct puterea spiritului si pot accesa alte nivele de constiinta. Meditatia are ca efect eliberarea mintii din inchisoarea programelor si credintelor limitative. Mintea inceteaza sa mai fie considerata un efect al activitatii cerebrale, ea se uneste cu spiritul si impreuna incep un proces constient de evolutie. Urmand legile cosmice ale creatiei, dupa informatie si energie, materia este cea care va fi decisiv influentata de acest proces. Alchimizarea interioara prin tehnici meditative are efect direct asupra corpului fizic. Imbunatateste starea de sanatate, creste vitalitatea, regenereaza celulele si le intinereste. Chiar si modificarea greutatii corporale este posibila, prin meditatii speciale fara a supune organismul dietelor clasice, deschizand poarta larg catre infinitul potential oferit de mintea umana descatusata de puterea spiritului.

Ciprian Constantin Vlad - Moto personal: "Posibilitatile mintii umane sunt nelimitate!"

Parapsiholog, Holistic Life Coach, Chinese Metaphysics Consultant, Reiki Master, Master Silva Practitioner, Master NLP Practitioner, Master EFT Practitioner, Master Psyco-Informational Therapist, Mental healing Master Practitioner, Psihonutritionist, Antrenor Gradul III-gimnastica (artistica, ritmica,aerobica), antrenor-culturism/fitness, Antrenor-Sporturi de Contact.

Anda Mindroceanu - moto personal: "Dream the most beautiful dream, believe in it and it will become your journey...!"
Consultant Astrologie Chineza si Feng Shui si Studii in: MTC (Medicina Traditionala Chineza), Qi Kung, Nutritie Taoista si Psihonutritie. • Psiholog clinician, Formare profesionala continua - Terapii Scurte Strategice & Solution Focus; • Studii in Psihoterapii Cognitiv - Comportamentale si Hipnoza Eriksoniana; • Reabitolog• Master Reiki Usui & Karuna Reiki; • Master Silva Practitioner• Formator acreditat ANC.

Data: 17 IUNIE 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia: Libraria Diverta Hubertus, pe terasa,  str. 21 Decembrie 1989, nr 22

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: