Apa este cea mai comună substanță întâlnită pe pământ. Este elementul cel mai pur, cel mai simplu și la îndemâna oricui. Este cu noi în fiecare clipă a vieții noastre, iar corpul nostru conține în proporţie de 70% apă. Dar cunoaștem oare secretele acestui element extraordinar? Pentru mulți dintre voi ideea că apa are memorie este o informație nouă și surprinzătoare. Da! Apa are memorie și poartă informație.

Sunt Corina Mihaela Șereș și vă invit să mă însoțiți în această călătorie fascinantă în care vă voi povesti despre memoria apei și nu numai.
Cine sunt eu?
Prima oară am văzut lumina Soarelui la 19 martie 1968 sub zodia peşti cu ascendent în gemeni, în frumosul oraş de la poalele Tâmpei, Braşovul.
Am fost o visatoare de mic copil, şi tot timpul am cautat să îmi astâmpăr dorul de „Acasă", însă nu am găsit semnificaţia acestui cuvânt decât mult mai târziu, după îndelungi căutări şi explorări. Este un loc pe care nu l-am găsit cu adevarat pe Pământ. Dar Acasă am simtit mereu locul unde sufletul meu îşi regăseşte plinătatea, unde se bucură, unde râde, unde este El Însuşi.
Acasă, sufletul s-a ridicat în spirala purităţii şi iubirii şi s-a desăvârşit pe sine. Acasă, timpul nu a trecut niciodată, căci din fereastra sufletului am privit mereu cu aceeaşi ochi lumea şi am descoperit-o cu fiecare zi. Astăzi, nu am mai simţit dorul de Acasă căci Acasă înseamnă Dumnezeu, iar El este deja în sufletul meu. Închid ochii, deschid poarta către Lumina din inima mea şi El este deja acolo.
Căutarea spre inima mea a început în anul 2000, odată cu plecarea în nefiinţă a celui care a fost tatăl meu, confidentul meu, prietenul meu, umărul pe care puteam să plâng, braţele atât de pline de iubire! Odată cu plecarea lui, a început lungul şir al de ce-urilor?
Şi... pornit bugărele de zăpadă din vârful muntelui a început să culeagă înformaţii cu o sete de nedescris despre: Tehnica radiantă- gradele I şi II, Cursuri de yoga unde am învăţat taina meditaţiei şi a introspecţiei interioare şi tehnci de respiraţie, Reiki Usui - gradele I şi II, Radiestezie
E.F.T - sau Tehnica eliberării emoţiilor, Conectare şi vindecare cu Îngeri - practician, Elohimii Emanaţiei Divine - iniţiere, Dolphin Reiki -iniţiere, Karuna Reiki- autodidact- practician, Citiri cu Cărţile Oracol - autodidact-practician, Formator de formatori (administrator) şi nu în ultimul rând sunt consilier juridic, absolventă a Facultăţii de drept din cadrul Universităţii Babes- Bolyai Cluj Napoca.
Bineînţeles că bulgărele de zăpadă încă nu s-a oprit, acumulează în continuare noi şi noi informaţii cu dorinţa nemărginită de a dărui cu iubire şi recunoştinţă tuturor acelora care vor dori să păşească alături de mine pe drumul cunoaşterii.
Iar dacă v-am trezit curiozitatea vă invit cu mare drag să participaţi la această Seară pozitivă de unde sper eu că veţi pleca îmbogăţiţi cu informaţii noi şi utile.
Vom discuta în prima parte a serii despre apă, despre Memoria apei mai exact, iar partea a doua a acestei seri fiind rezervată unei surprize sper eu placute pentru toată lumea.

Data: 11 februarie 2014 orele 18 - 20
Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri aici: