Sunt Mihaela Modan, ma ocup de consiliere angelica de multi ani, raspunzand astfel ghidarii pe care am primit-o de la Ingerii mei. De-a lungul acestui timp am organizat 16 tabere de dezvoltare spirituala si am creat o retea in zona Moldovei, in diverse orase in care desfasor activitati de consiliere personala si spirituala. Preocuparea mea este centrata pe gasirea celor mai potrivite instrumente cu privire la intoarcerea spre Divinitatea din noi, (re)constientizarea resurselor noastre interioare, conexiunea armonioasa cu treimea divin-umana: minte - corp - suflet. Terapia cu Ingeri reprezinta un drum pe care am ales sa merg pentru ca impleteste cunoasterea de sine cu ghidarea blanda si inteleapta a Calauzelor de Lumina, care ne sustin pe calea evolutiei noastre. E modul meu de a folosi darurile cu care m-am nascut, punandu-le in serviciul divin al fiecarui om cu care ma intalnesc.

Preocuparea mea constanta de a gasi instrumente utile pentru echilibrul interior m-a dus catre sofrologie, stiinta pe care o aprofundez de mai multi ani si care, prin gratia calauzelor mele, mi-a oferit un domeniu vast de cunoastere si aplicare a acestor instrumente. Doresc sa va prezint cateva din aceste exercitii care pot face oricand parte din rutina zilnica, mai ales in momentele in care sunteti stresati, aveti nevoie de CON-CENTRARE si sa va orientati spre planul solutiilor, nu sa ramaneti in cel al problemelor. Voi vorbi despre respiratia constienta, despre exercitii anti-stres, despre intarirea conexiunii cu fiinta noastra magica si cu calauzele noastre minunate. Veti primi raspunsuri clare si exercitii simple si eficiente, pentru a putea lucra pe mai departe pentru pastrarea starii de echilibru. Pentru ca tot ce faceti pentru voi este cel mai frumos dar de iubire fata de Sine. Pentru ca atunci cand va preocupati de armonia interioara, vin catre voi cu usurinta cele mai potrivite instrumente de Cunoastere.

Va astept cu bucurie la o noua Seara Pozitiva cu informatii concrete si verificate, instrumente simple si eficiente pentru un echilibru magic, energia luminoasa a unui timp de calitate

Data: 19 iunie 2018 ora 18:00 - 20:00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: