Pentru fiecare dintre noi, perioada sărbătorilor de iarnă are o Magie aparte, toată luna decembrie, „luna cadourilor", fiind parcă o oportunitate de a păşi într-o lume de poveste în care cu toţii, indiferent de vârstă, ne permitem să ne bucurăm aşa cum poate nicioadată pe parcursul anului nu o facem...

Chiar adulţi cu vârste „respectabile" îşi permit acum să fie „asemeni copiilor", să „copilărească" şi să îşi aducă aminte cu drag de perioada când mergeau la colindat...

În Seara Pozitivă de marţi, 20 decembrie, ultima din acest an, ne vom întâlni pentru a ne conecta cu spiritul autentic al Sărbătorii Crăciunului şi al semnificaţiei speciale pe care o are energia acestei perioade minunate a anului.

Vom beneficia de energia Solstiţiului de iarnă, a celei mai lungi nopţi din an, să lăsăm să se exprime acele intenţii pe care Sinele nostru le vrea materializate. Vom planta astfel seminţe într-un sol fertil şi de ale căror roade ne vom putea bucura cu toţii, „pe măsura credinţei noastre".

Iată care vor fi câteva dintre temele pe care le vom aborda:

  • De ce avem nevoie de sărbători?
  • Care este semnificaţia autentică a Sărbătorii Crăciunului?
  • Suntem mai buni de sărbători?
  • Ce reprezintă energia acestei perioade?
  • Cum putem valoriza potenţialul care ne este oferit acum?
  • Ce dorim/putem să încheiem şi ce dorim/putem să începem beneficiind această energie?

Sunt Alina Mărgineanu - NLP Coach, Trainer & Facilitator şi te invit să petrecem împreună această ultimă ediţiie a Serilor Pozitive din acest an. Va fi o seară în care vom face lucrurile „altfel" decât de obicei la evenimentele noastre şi în care vom împărtăşi deasemenea o mulţime de surprize.

Mai multe informaţii despre mine găseşti aici: http://joy4success.com/cine-sunt-2/ şi aici: http://joy4success.com/formari/

Te aştept cu mare drag să ne bucurăm împreună de energia autentică, revelatoare şi transformatoare  a Sărbătorii Craciunului şi de Miracolele pe care le facilitează!

Data: 20 decembrie 2016 ora 19:00 - 21:00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: