Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă a bebelușilor până la vârsta de 6 luni si continuarea alaptarii pana la varsta de minimum 2 ani.

Cu toate acestea, multe mame întâmpină mari dificultăți sau chiar eșuează în acest demers.

Ileana Cirț, un promotor activ al alăptarii în județul Maramureș ne va prezenta câteva componente de baza în promovarea alăptarii: vom afla despre beneficiile alăptării atât pentru mama cât și pentru copil, despre cât de complex este laptele matern și cum se adaptează compoziția lui în funcție de nevoile copilului, despre poziționarea corectă la sân și cum evaluăm suptul eficient dar și despre dificultățile în alăptare și cum se pot depăși acestea (atașare incorectă, secreție lactată insuficientă, metode alternative de hranire la sân, metode de creștere a lactatiei.

Ileana este doula și consultant în alăptare IBCLC.

Data: marţi 26 februarie 2019, ora 18:00-20:00 

Locaţia: Bro Restaurant Str. George Cosbuc 14 A 

Consumația nu ete inclusă! 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.   

Coordonator local Seri Pozitive Baia Mare: Roxana Cutureanu 0751-021484

Inscrieri: