Nirvana Fitness este o disciplina Body & Mind din zona disciplinelor introspective, un melanj armonios de elemente Yoga, Pilates si Tai Chi. Exersam ceea ce denumim secvente Nirvana, o serie de exercitii ciclice, consecutive și repetitive avand menirea să despovareze mintea de gandurile de peste zi (prin tehnica de respiratie constienta) si sa detensioneze corpul (prin exercitiile fizice functionale si posturale). In timpul unei clase de Nirvana Fitness atat mintea cat și trupul vor fi creat un Flow regenarator lucrand reciproc la o stare de bine.

Am ales această disciplina din dorinta de a-mi incetini ritmul si a-mi curața mintea folosind o metoda moderna si usor de aplicat stilului meu de viata dinamic. Sunt o persoana mereu in miscare, in fiecare zi imi doresc sa fac lucruri frumoase, iar cateodata uit sa ma dozez, uit sa ma opresc. Se stie, omul contemporan este supus unor stimuli continui si diversi, putini dintre noi reusim sa avem constiinta spatiului propriu, sa ne asezam calmi si senini in trup si minte la finalul unei zile. Eu am ales Nirvana Fitness ca si metoda de a ma locui senin si de a-mi conserva energiile pentru experientele care ma intereseaza cu adevarat. Ma opresc in timp,  imi dau voie sa respir și sa ma bucur de senzatiile din corp alunecand usor in starea de prezența.

Sunt Ana Smîntînică, om firesc si simplu si, printre altele, instructor de Nirvana Fitness. Am realizat de curand ca de-a lungul vremii capitolul la care am reusit sa pastrez o constanta este miscarea.  Sunt multidisciplinara, imi place sa am diversitate în formele de miscare pe care le practic astfel incat sa ma pot bucura de o paleta cat mai variata de simturi. 

Nirvana Fitness este pentru mine o binecuvantare, o forma de expresie intima pe care doresc sa o impart cu voi intru echilibru si armonie.

Va invit sa ne relaxam si sa cream impreuna o stare de bine, Nirvana Feeling, la o nouă Seara Pozitiva, Marti, 5 Noiembrie, la Centrul Dianthis, incepand cu orele 18 :30.

Nu uitati sa imbracati haine lejere care sa permita miscarile ample in deplin confort si sa aduceți salteaua preferata. Secventele Nirvana se executa descult. 

Data: 5 noiembrie 2019, ora: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine! 

Înscrieri: