Prin tot ceea ce face, omul comunică. În fiecare zi, cuvintele, gesturile, privirile, zâmbetele, strigătele de mânie, tăcerile, hohotele de râs şi multe alte semne ne introduc în lumea comunicării.

Se spune că a comunica este o artă. Din acest punct de vedere, comunicarea nu este un proces natural sau „ceva" cu care ne naştem. Comunicarea se învaţă pe parcursul întregii vieţi. De aceea trebuie să conştientizăm că orice comunicare implică creaţie şi schimb de înţelesuri. Aceste înţelesuri sunt reprezentate prin „semne", „semnificaţii", „coduri". În orice proces de comunicare, intervin variabilele psihologice şi sociale.

Comunicarea dă o formă vieţii noastre. Vă invit să explorăm împreună formele, tipurile, componentele și dimensiunile psihosociale ale comunicării. Haideți să descoperim - într-un mod interactiv și jucăuș - cum putem depăși barierele în comunicare și care sunt condițiile unei comunicări eficiente!

Mirela Barcan este profesor pentru învățământul primar, mentor de dezvoltare personală și profesională, trainer în domeniul educațional

Data: 4 iunie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: