Ai ajuns în acest moment al vieţii tale şi ţi-ai format o anumită reprezentare despre:  cine eşti  ca persoană şi fiinţă, care sunt relaţiile importante pentru tine, care este rolul pe care l-ai avut până acum în viaţa ta şi a altora şi probabil ţi-ai trasat deja şi o perspectivă asumată pentru viitor.

În cadrul acestei Seri Pozitive, vom aborda în mod practic şi vom lucra concret cu instrumente de coaching şi facilitare pe aspecte pragmatice care vizează:

- Cum te influenţează perspectiva pe care o ai asupra lucrurilor şi cum o poţi schimba?

- Care este povestea pe care ţi-o spui despre tine şi despre viaţa ta?

- Ce anume mai ai nevoie pentru a-ţi crea o viziune cât mai clară pentru viitor?

- Care sunt acele convingeri şi credinţe care te limitează?

- Ce îţi lipseşte pentru a trece la următorul nivel?

- Cum poţi armoniza diferite aspecte ale vieţii tale, astfel încât să îţi manifeşti potenţialul autentic al fiinţei tale?

Invitată: Alina Mărgineanu este coach cu formare Noble Manhattan Coaching Ltd. (UK), NLP Coach IANLP & Master Practitioner cu certificare IANLP, EANLP şi ARONLP, trainer & coach certificat ANC, membră a Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC) din anul 2012.

Prin programele de coaching şi facilitare pe care le derulează, contribuie la procesul de transformare personală, umană şi spirituală a celor cu care lucrează, însoţindu-i şi ghidându-i pe drumul lor către împlinire, bucurie şi succes.

Motto: "Îndrăzneşte să îţi găseşti BUCURIA şi să trăieşti SUCCESUL!"

Mai multe detalii despre Alina găseşti aici: http://joy4success.com/formari/ sau aici: https://www.facebook.com/alina.f.margineanu

Data: 19 IULIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

 

Inscrieri