Laura Babos este fondatoarea Asociatiei Parinte inFloresti prin care organizeaza activitati, evenimente si proiecte pentru copii si parinti, in diverse domenii si prin care aduce in atentia publicului valori importante pentru orice familie precum responsabilitatea, dezvoltarea personala, munca, bucuria de a trai, voluntariatul.

Din 2014, Laura promoveaza de asemenea si educatia alimentara fiind tehnician nutritionist, voluntar Jamie Oliver si adepta mentinerii sanatatii cu ajutorul abordarii holistice.

Laura are studii universitare în economie, experienta profesionala în managementul resurselor umane si este pasionata de calatorii si de fotografie. Este casatorita si are doi copii. Insa mai mult decat orice, Laura este un Om aflat pe cararea desavarsirii personale, raspunzand tuturor provocarilor vietii, cu deschidere si zambetul pe buze.

Prin urmare, incurajeaza orice persoana sa traiasca in acelasi mod, considerand ca orice convingere limitativa poate fi depasita prin cunoastere si explorare personala in mod perseverent si printr-o intelegere unitara a functionarii organismului, mintii si sufletului.

Data: 16 Iunie 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: