Spiritualitatea nu e „ceva" în afara noastră, nu e „ceva" ce practicăm din când în când, eventual la cursuri, nu e „ceva" ce citim. Spiritualitatea nu e ruptă de viața cotidiană, nu e separată de aceasta. A fi spiritual înseamnă a încorpora credințele, revelațiile, tehnicile în viața de zi cu zi, în existența materială, concretă. Echilibrul, pacea, schimbarea nu sunt țeluri pentru care trebuie să ne luptăm din greu, ci adevăruri pe care le atingem odată ce punem în armonie materia cu spiritul, inima cu mintea, sufletul cu corpul. Și asta nu doar la nivel cognitiv, ca înțelegere, ci mai ales ca simțire.

Întâlnirea noastră vă va aduce atât informații pe tema șamanismului cât, mai ales, câteva ritualuri și exerciții simple pe care să le puteți apoi folosi în fiecare zi pentru purificare, protecție, crearea unei stări pozitive.

Vom povesti, vom împărtăși, vom cânta, ne vom încânta, vom experimenta starea de bucurie și de liniște interioară, alături de invitata acestei seri, Prof. Dr. Ioana Madi Dumitrescu -  profesor de Limba și Literatura Română și Doctor în Filologie, formator și facilitator în domeniul spiritualității tradiționale având o pregătire de aproape 10 ani în domeniu. A urmat cursuri cu Aurel Mocanu, Barbara Gramlich, Reiner Trenner, Howard Charing, Cornelia Nicola Sindhu Nitza, Joy Manne, Vernon Foster. A publicat carțile: O viziune șamanică asupra vieții în noiembrie 2014, Jocul de-a viața călare pe unicorn, în 2016. Susține seminarii și sesiuni individuale în care combină principii europene ale dezvoltării personale cu învățături, cântece și ritualuri străvechi de vindecare și celebrare pentru a aduce echilibrul, sănătatea sufletească și fizică, bucuria și lumina în viețile oamenilor.

Data: 22 noiembrie 2016, orele 18:00 - 20:30

Locația: Fundatia Bucuria Vietii, str. Morilor nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: