Sunt Roxana Costin și sunt iubitor de artă, natură, de oameni frumoși și deschiși, de suflete calde și primitoare, de chipuri zâmbitoare, dar și de provocări.

Iubesc viața și îmi place să fiu înconjurată de persoane pozitive, optimiste, creative și energice, dornice de a se cunoaște pe sine, dezvoltându-se mereu pentru a deveni o variantă mai bună.

Pentru fiecare dintre noi Dumnezeu are un rol pe acest pământ și ne da calitățile necesare pentru a duce la îndeplinire menirea cu care am fost însărcinați.

Cu bucurie, vă invit marți să participați la o seară pozitivă, o oportunitate pentru dezvoltarea spirituală personală și pentru a învăța cum să cerem ajutorul îngerilor în situațiile din viață noastră spre realizări palpabile prin intermediul rugăciunii pentru a primi semne de sus.

Îngerii acționează că o punte de legătură între lumea fizică și cea spirituală și foarte mulți oameni vorbesc despre ajutorul și călăuzirea primite de la acești mesageri ai lui Dumnezeu.

Abia aștept întâlnirea cu voi!

Data: marţi 12 martie 2019, ora 18:00-20:00

Locaţia: Bro Restaurant, George Cosbuc 14 A

Consumația nu este inclusă în donația pentru eveniment.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație.

Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 021.484

Inscrieri: