Cum invatam sa privim lumea prin lentilele iubirii?

Iubirea Constienta si legile ei. Cu totii cautam iubirea, o declaram de multe ori verbal, luptam pentru ea, si chiar comitem acte de cruzime (fie ca este vorba de propria persoana sau de persoanele din jur). Iar tot ceea  ce  facem in numele ei, ne par a fi drepte si dovezi de iubire. Insa aceasta iubire, capabila de orice este o iubire oarba, este samanta inca neincoltita si ajunsa la maturitate.

Sunt sunt Iuliana, psiholog si psihoterapeut din Ploiesti, oras unde am si crescut si va astept sa descoperim impreuna ce este iubirea si care sunt legile ei.

In calitate de psiholog si psihoterapeut te voi intampina cu o atitudine prietenoasa, disciplinata si organizata, insa flexibila.

Imi ajut cu mare drag pacientii sa isi solutioneze aspectele emotionale legate de trecut si prezent, intelegand varietatea problemelor experimentate de oameni, iar prin acest fapt le deschid usa catre un viitor mai luminos si mai linistit.

Sa crestem in noi samanta iubirii, presupune sa ne miscam dincolo de gandirea noastra liniara obisnuita, in care totul are o cauza si un efect, catre o gandire multidimensionala. Detasandu-ne treptat de felul in care ii condamnam pe altii sau pe noi insine pentru modul in care arata viata noastra, cat si de tendinta de a vedea orice in termenii de corect sau gresit, rau sau bun.
Atunci cand ne judecam pe noi sau pe cei din viata noastra, blocam bucuria si multumirea din sufletul nostru.

Pentru a reusi sa eliberam drumul prin care bucuria ajunge la noi, este nevoie sa dezvoltam in noi partea de "observator", astfel incat sa putem sa devenim constienti de procesele gandirii noastre, care ne influenteaza felul de a fi.

Atunci cand ne schimbam perceptia asupra evenimentelor din viata noastra si privim lumea prin lentilele iubirii, "observatorul " interior ne devine un bun prieten, reusind sa ascultam ce are sa ne spuna, fara a ne atasa de acesta. Astfel, incepem sa vedem si sa intelegem intreaga lume exact asa cum o percepem si sa intelegem ca daca ne schimbam gandurile si perceptiile, schimbam si lumea in care traim. Incepem sa traim in starea de iubire.

Mai multe despre d-na psiholog Iuliana Dragnea gasiti pe pagina: http://iulianadragnea.ro/

Vă așteptam cu drag la o Seară Pozitivă unde vom povesti pe indelete despre aceasta iubire inca necrescuta in noi care ne poate tine inchisi si departe de tot ceea ce ar insemna viata noastra traita in toata splendoarea sa, ne tine departe de fericirea deplina, de bucuria de a fi, de starea de bine, de acasa in tine si in lume.

Si pentru ca in seara de 6 decembrie soseste Mos Nicolae, va asteptam impreuna cu cei mici la acest eveniment!

Tradiția spune ca, copiii cuminti primesc dulciuri si jucarii. Asa auzeam in copilarie de la parintii nostri. Acum, la varsta maturitatii, vrem sa ne reamintim  de acele seri minunate cind ne pregateam cizmulitele.

Pe 6 decembrie, Mos Nicolae vine la Serile Pozitive cu aroma de ceai de portocala care ne va inmiresma aceasta seara de iarna, iar copiii nostri vor avea parte de o experienta unica, alaturi de Irina Dancescu si Mirela Stefanovici care ii va introduce in tainele decoratiunilor stralucitoare, specifice  acestei sarbatori! (intr-o sala alaturata).

Vom depana firul amintirilor din vremurile calde ale copilariei noastre.

Pregateste-ti cizmele! Mos Nicolae vine in acest an....la Seri Pozitive, la Ploiesti!

Lasă-te inspirat(ă) de povestea noastra! Cu siguranță te vei regăsi și vei primi idei sau sugestii care îți vor fi de folos.

Data: 06 decembrie 2016, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, STRADA Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: