Alegerea profesiei începe cu un vis, de obicei simțit în copilărie. Există persoane care-și urmează visul și sunt împliniți și fericiți. Acestea au ales intuitiv sau conștient ceea ce le place și au găsit oportunități care să le ajute în dezvoltarea carierei. Pe de altă parte, unii dintre noi simt că e nevoie de o schimbare a locului de muncă, fără a acționa în acest sens sau experimentează și două locuri de muncă într-un an. Le-am întrebat cum și-au ales profesia și au răspuns: "Așa au vrut părinții", "Asta se caută acum", "Profesia aceasta îmi va aduce mulți bani" etc.

În această seară îmi propun să răspundem la câteva întrebări: Ce iubesc să fac în timpul liber? Care este visul meu? Când eram copil ce-am răspuns la întrebarea ce mă fac când voi fi mare? Mă trezesc dimineața încântat(ă) să merg la serviciu?

Invitatele acestei seri sunt:

Anca Tăutu - inginer, astrolog și pasionată de tot ceea ce numesc oamenii paranormal. "Am intrat în procesul schimbării fără să-mi dau seama, în perioada 2005-2006. M-am luptat din greu ca să salvez forma veche, timp de doi-trei ani, până când am pierdut-o. M-am reorientat către ceea ce credeam eu că reprezintă planurile mele pentru un viitor îndepărtat. Într-un timp foarte scurt au devenit prezent și, de atunci, se dezvoltă", afirmă doamna Anca despre trecerea de la rolul de inginer la cel de astrolog.

Ștefana Crăciun -  arhitect, designer și decorator interior. "Încă din liceu mi-am dat seama că am la îndemână un instrument minunat pe care-l pot folosi să fac viața mai frumoasă celor din jur: spațiul interior. Visul meu a devenit realitate."

Data: 11 OCTOMBRIE 2016, orele 18:00 - 20:00

Locația: Habitat, corpul A, parter (sala conferinte) -  Bulevardul Carol nr. 4

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: