Noul an chinezesc incepe pe 28 ianuarie 2017 si se incheie pe 15 februarie 2018, cu toate ca influentele se resimt din ziua solstitiului de iarna.

Sarbatorirea noului an chinezesc dureaza 15 zile. Pregatirile incep cu o luna inainte prin curatarea casei in amanunt, aruncarea tuturor lucrurilor ce nu ne mai sunt de folos, inclusiv a celor ciobite, sparte, rupte. La sfarsit se purifica energetic spatiul. In aceasta etapa si casa sufletului se pregateste pentru noi energii, pentru valori noi: blandete, compasiune, inspiratie.

Anul cocosului sub patronajul elementului foc yin este guvernat de o energie  ce  aduce victorie in familie si  cuplu. Cei ce sunt despartiti sau pe punctul de a se desparti pot depasi situatia, armonizand relatia.  Anul 2017 aduce noul in viata noastra: un nou job, o noua locuinta, o noua locatie. Cu rabdare si perseverenta putem incheia gloriosi anul 2017!

Prin pregatirea trecerii in noul an, prin curatarea spatiului si prin pregatirea mancarii, de fapt se acorda propriei persoane ragaz de gandire cu privire la anul ce urma sa se implineasaca. Astfel, aceste ritualuri ajutau la trecerea constienta si curata in noul an, intelegand care este de fapt adevarata valoare a familiei.

Apoi, timp de 15 zile, in fiecare zi are loc cate un ritual specific pregatirilor: de exemplu, in a cincea zi se sta acasa in asteptarea Zeului Bogatiei. Pentru ca intalnirea noastra are lor in  a patra zi de la inceputul anului chinezesc, voi aduce informatii online despre importanta fiecarei zile si ce sa facem pentru a chema prosperitatea in casa noastra.

Invitata: Marlena Claudia Cristisor - consultant feng-shui, astrologie chineza.

Data: 31 ianuarie 2017, orele 18:00 - 20:30

Locația: Fundatia Bucuria Vietii, str. Morilor nr. 11 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: