Cand ne nastem suntem esenta pura, apoi se pun peste noi straturi, straturi de convingeri, credinte, experiente, emotii.
Ajungem sa uitam cine suntem si sa ne fie dor de o intalnire autentica cu noi.

Intalnirea ta cu tine pentru fi cel mai minunat cadou pe care ti-l poti oferi, iar ingerii ne ajuta sa creem un spatiu magic de acceptare, deschidere si iubire.

Te invit la o seara pozitiva inedita in care iti vei privi sufletul, vei descoperi puterea acceptarii si iubirii.

Te astept cu drag!

Speaker:

 Delia Muresan

Am deosebita onoare de a avea o misiune specială în această viață: aceea de a fi ghidul oamenilor spre sufletul lor. Zilnic învăț de la fiecare persoană cu care interacționez.

Am fondat Asociația Schimbare Pozitivă în 2011, pentru că eu cred ca suntem unici, minunați, suntem toți speciali și toți, fără excepție, avem aceeași șansă la fericire, doar drumul este diferit pentru fiecare. Asociația creează cadrul de împărtășire, înveți din experiențele celorlalți și prinzi aripi.

Printre proiectele noastre se numără Serile Pozitive, care au loc în acest moment la Cluj, Satu Mare, Iași și București, unde arătăm că „se poate" prin invitații care vin să împărtășească din reușita lor.
Un alt proiect care îmi umple sufletul de bucurie este chiar acesta: „Sărbatorește-ti Viața", unde oameni minunați prind curaj să mearga pe calea aleasă de sufletul lor.

De asemenea am pornit curajos pe un drum minunat, cel al îngerilor. Sunt terapeut în terapia cu îngeri, certificată de Charles Virtue, fac inițieri în aceasta terapie care este ca un balsam pentru sufletele oamenilor.

Data: 10 Martie 2015, ora 19-21

Locatia: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR 

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: