Te salut cu drag și căldură! Sunt Amelia, mama unui băiețel de aproape 3 ani și fosta soție a unui bărbat care m-a învățat ce este iubirea adevărată, fiica unor părinți care m-au făcut să reflectez la importanța granițelor în relaționare... și prietena și colega multor oameni care m-am făcut azi să fiu un om mai bun.

Te aștept în data de 21 ianuarie să descoperim împreună dacă soluția problemelor tale de cuplu este un divorț sau poate doar setarea de limite mai clare... sau pur și simplu simți recunoștință pentru relația minunată de cuplu pe care o ai, dar dorești ghidare în sfera altor relații care poate sunt toxice.

Uneori soluția este să o luăm pe drumuri distincte, alteori diverse schimbări pot aduce armonia... vino să descoperim împreună diferența între relații sănătoase și relații toxice... și metode de a fi în armonie cu cei din jur.

Invitată Amelia Pal - Psiholog, Consilier dezvoltare personală, Antreprenor, Autor și Master economist.

Mai multe despre activitatea Ameliei, găsiţi pe cele două pagini ale ei:

https://www.facebook.com/P.I.A.DezvoltarePersonala/

https://www.facebook.com/IOANAAmeliaFotograf/

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Data: Marţi, 21 ianuarie 2020, interval orar: 18:00-20:00

Locaţia: Bianco Milano, strada Republicii, nr 10

Consumația nu este inclusă în eveniment. 

Coordonator local: Delia Georgiana Tipi

Email: tipidelia@yahoo.com , Telefon: 0745 311 620 

Înscrieri: