Dr. Hedi Hoka te invita marti, 15 ianuarie 2013 la un exercitiu de reinventare. Cele mai puternice credinte ale noastre sunt fortele noastre creatoare, afirma dansa. Dacă renuntăm la siguranța exterioară în favoarea celei interioare, potențialul este infinit. Potențialul se manifestă atunci când învătăm să ne stăpânim jocul din interior.

Avem un EU pe care ni l-am format de-a lungul timpului care este plin de asteptări, obligații, cogniții iraționale, evaluări este o iluzie.

Al doilea EU cu care ne naștem și trăim cu el până în jurul vârstei de 3 ani este cel real, după care e redus la tăcere. Când avem marea întâlnire cu SINELE atunci îl descoperim din nou. Și acesta este un moment în care ne descoperim potențialul pentru că acest EU este conștient, este iubitor, înțelegător, spontan, sincer, mulțumit, recunoscător, rațional.

Lucrurile în sine nu se schimbă ci felul în care ne raportăm la ele, fac lucrurile să se schimbe.

Va invitam la intalnirea cu dr. Hedi Hoka marti, 15 ianuarie 2013 intre orele 18:30-20:30.
Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.4.


La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.