Dr. Iulian Zonenstain: este promotor al vieții sănătoase la Bucuria Vieții - Centru detox și terapii alternative, la Fresh Drop și Terapii pentru optimizarea stării de sănătate la Aquajoy.

Omul este o ființă complexă și multidimensională și trebuie înțeles printr-o viziune holistică ca un întreg format din trup, minte și suflet. Starea de bine a omului și buna funcționare a întregului organism necesită o mentenanță continuă. În acest sens este foarte utilă eliminarea și neutralizarea toxinelor din corp prin procesul de detoxifiere. În mod normal, organismul nostru are capacitatea naturală de detoxifiere. Principalele mecanisme de detoxifiere sunt colonul, plămânii, ficatul, rinichii și pielea. Aceste organe îndeplinesc misiunea de detoxifiere, eliminând toxinele provenite din alimentele contaminate cu pesticidele, ierbicidele, ingrasamintele chimice, hormonii, antibioticele din alimente și din aerul poluat.

De cele mai multe ori sistemul nostru digestiv nu mai face față acestor factori perturbatori și are nevoie de o cură de detoxifiere. Detox-ul se face la toate nivelurile ființei umane:

- fizic: prin alimentatie, apă, exerciții fizice, saună, suplimente nutritive, curățarea colonului;

- psiho emoțional/sufletesc: prin proceduri de releasing, psihoterapie de investigație, constelații.

La finalul întâlnirii, participanții vor face cunoștință cu câteva modalități de detoxifiere simple și practice cu aplicabilitate imediată. De asemenea se vor bucura de o reducere de 10% la serviciile Aquajoy si evenimentele organizate în lunile mai si iunie 2018.

Va astept cu drag la o noua "Seara Pozitiva" unde vom invata tehnici de detoxifiere fizica si emotionala.

Data: 24 aprilie 2018 ora 18.00 - 20.00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stanga )

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: