"Schimba-ti perceptia despre lucrurile din jurul tau si ele se vor schimba!" Albert Einstein

Stii ce iti creaza realitatea?

Viata ta este cea pe care ti-o doresti?

Stii de ce traiesti evenimentele care ti se intampla?

Stii in ce consta darul tau unic? Daca DA, cum il manifesti?

Ce poti schimba la tine asa incat sa prosperi si sa traiesti implinirea? Vrei acest lucru?

Viata, oricat de mult s-a scris despre ea, este inca un mister pentru fiecare dintre noi. Fiecare clipa este o necunoscuta. Cautam stele pe cerul noptii, viata in alte galaxii dar ceea ce traim in corpul nostru lucreaza neincetat si nestiut. Ce declanseaza boala? Dar vindecarea? De ce unii oameni isi implinesc aspiratiile, sunt plini de vitalitate si debordeaza de entuziasm? De ce altii imbatranesc cu mult inainte de vreme?

Daca si tu ti-ai pus aceste intrebari, daca raspunsurile tale sunt inca vagi, daca doresti si o alta perspectiva, iata acum o ocazie numai buna pentru dialog.

Ceea ce vreau sa-ti impartasesc este o perspectiva inedita si-n acelasi timp veche de cand s-a nascut omenirea ... perspectiva samanica.

Cine sunt samanii? Sunt vindecatorii din toate timpurile, mijlocitorii intre Marele Spirit si comunitatea careia ii servesc, cei care comunica profund cu Universul si il face pe intelesul oamenilor din jur. Sunt cei care observa posibilitatile, aleg constient si mentin viziunea unei lumi vindecate pana cand aceasta devine realitate.

Ai sa-mi spui ca "Uite ce se intampla chiar acum pe pamant!" Si am sa-ti raspund ca "Pamantul si omenirea are acum nevoie de fiecare dintre cei care aleg constient sa actioneze din iubire si nu din frica." Am sa-ti spun ca "Fiecare dintre noi este liber sa aleaga intre aceste extreme, dar alege constient! Priveste in jur ce creeaza frica si la ce da nastere iubirea ..."

In acest fel contributia ta este extrem de valoroasa! "Curajul nu este lipsa fricii ci a sta fata in fata cu ea si a o birui." TU esti cel care conteaza! TU poti face o diferenta semnificativa pentru echilibrul de forte care se desfasoara acum. Dalai Lama spunea ca "Daca te crezi prea mic, atunci incearca sa dormi in camera cu un tantar!"

-  Afla viziunea samanica despre om, viata si univers!

-  Extinde-ti intelegerea pe care o ai despre vindecare!

-  Experimenteaza cu aceasta ocazie, felul in care vindeca samanii!

-  Initierile pe care le primesti, te ajuta sa intelegi mai bine ceea ce se intampla cu tine si in jurul tau

o   ritualul clarvazatorului

o   benzile energetice de protectie

- Mai mult! Ai ocazia sa iti recuperezi o parte de suflet, adica o parte din energia ta vitala, resursa indispensabila ca sa-ti atingi potentialul cel mai inalt.

Sunt Anda Ciobanu, fost IT-ist si Oracle-ist și de 8 ani saman. M-am format in Olanda, la scoala "The Four Winds" a lui Alberto Villoldo. Sunt fondatorul scolii samanice din Romania "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi", mama a doua fete minunat de talentate,  mare iubitoare de oameni, animale si flori.

"Gandurile pe care le rulam constant sunt niste programe software biologice. Unele ne servesc, altele ne distrug. Ceea ce am invatat ca saman este cum sa depistezi acei virusi mentali care ne duc spre esec, care creaza o realitate nedorita in viata noastra, si cum sa ii suprascriem cu programe, convingeri si noi perspective de viata, asa incat acestea sa ne duca in zona de progres si prosperitate.

Sunt deosebit de onorata sa devenim parteneri de drum in aceasta calatorie minunata care este VIATA. Ceea ce iti ofer este invitatia de a trece pragul unei usi larg deschise de cunostere care iti aduce posibilitati pe care, poate, nu le-ai luat in calcul pana acum. Pentru aceasta, viziteaza pagina de cursuri sau cea de servicii."

Te astept cu drag și bucurie la o seara samanica incitanta si vindecatoare!

Data: 29 MARTIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: