La aceasta intalnire vom experimenta impreuna starea de theta, de mai multe ori, ne vom accesa intuitia si abilitati pe care unii dintre voi nu stiati ca le aveti, voi explica metoda, raspund la intrebari, ne simtim bine!

Theta Healing este pentru aceia care:

  • au identificat un domeniu din viata care nu merge cel mai multumitor si isi doresc o schimbare.
  • deja sunt pe drumul transformarii personale si vor ceva avans si sa prinda viteza.
  • simt ca misiunea lor in viata este sa ii ajute pe oameni si cauta o metoda prin care sa se exprime.
  • au abilitati extrasenzoriale si vor sa le puna in practica mai organizat.
  • s-au plictisit ca destinul sa le fie deja "batut in cuie"dinainte si trec la actiune 

Vindecarea cu Unde Theta (Theta Healing) este o tehnica fascinanta, usor de invatat, care iti schimba viata si perspectiva asupra vietii, oricat de "slogan"ar suna exprimarea mea.

"Iti schimba viata" pentruca oamenii inteleg mecanisme simple despre cum functioneaza mintea umana primind astfel puterea de a fi vindecatorii si creatorii propriei vieti.

Problemele din viata reala din relatia de cuplu, din relatia cu parintii, in relatia cu copiii,neimplinirile din cariera, banii si nu in ultimul rand sanatatea, au cauzele in noi insine, oricat am incerca sa transferam "vina" in afara noastra.

Cu aceasta tehnica identificam si eliminam foarte repede blocajele din noi care ne stau in cale:convingeri, amintiri din trecut, sentimente si emotii stocate, legaturi energetice, etc si cream convingeri si sentimente noi in sensul benefic.

Oamenii ating in aceste procese de introspectie pacea interioara, iertarea,vindecarea unor rani vechi, schimbari nesperate si miraculoase!

Pentru mine este combinatia ideala de dezvoltare personala si conectare spirituala pe care am intalnit-o!

Cu cine?

Oltea Tudose, arhitect

Am studiat si practicat arhitectura timp de 10 ani in Germania.M-am intors in 2006 in Romania si in 2009 am decis sa inchid biroul de arhitectura.

Tot in 2006 am inceput si sa ma focusez pe diverse metode de dezvoltare personala si comunicare. Am creat blogul de alaptare mamalapte.ro si gama de creme natural rodia.ro.

Am descoperit Theta Healing si am devenit practicant ajutand multi oameni sa isi recreeze viata.

Sun tinstructoare certificata de Thetha Healing iar visul meu este sa ajut oamenii sa isi descopere puterea lor interioara si sa depaseasca orice i-ar

putea opri in a fi plini de iubire si in echilibru. Mai multe despre mine aici: <http://olteatudose.com/despre-mine/>

In februarie 2014 am implinitun an de cand practic aceasta tehnica si am lucrat pana acum cu aproximativ 180 de clienti, in rolul meu de instructor sau terapeut, cu rezultate fantastice. Sunt in continuu fascinata de ceea ce descopar zi de zi lucrand cu Theta Healing."

Cand?

Marti,24 iunie 2014, intreorele 19-21.

Unde?

Ne intalnim la Urbanesc, Strada Pictor Ștefan Luchian 17, București. Este un loc foarte primitor aproape de Biserica Armeneasca.

Daca vii de la Universitate, poti lua cateva statii troleibuzele 66 si 85, sauautobuzul 336 sau 311 (din PiataRosetti) pana la statia Armeneasca

Cat?

Donatia minima recomandataeste de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa teimpiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se voraranjapentru tine!