Numerologia este stiinta numerelor si se intereseaza de valoarea simbolica a cifrelor care ar reprezenta o pulsiune a vietii, o vibratie, o influenta.

Cum te ajuta numerologia? Constientizezi faptul ca in viata nimic nu este intamplator si totul este algoritmat, Inveti mecanismul vietii tale si a celor dragi tie. Acest lucru il poti deprinde rapid in functie de numerele din data de nastere, Deprinzi abilitatea de a actiona, in concordanta cu modul in care esti construit, Iti poti explica anumite comportamente ale tale si ale celor din jurul tau, apeland la simbolistica numerelor, Poti desena si interpreta, in urma desenului, modul prin care ar trebui sa actionezi pentru a ajunge sa atingi orice scop iti propui, Avand o reprezentare grafica, o fotografie a felului tau de a fi, poti gasi mai repede drumul spre succes in viata, Inveti, printr-un singur simbol, cum sa identifici modul de a actiona al unei persoane, Identifici cu ajutorul cifrelor din data de nastere incarcatura activa si cea pasiva din personalitatea ta si a celorlalti.

Invitatul acestei Seri Pozitive este Romeo Popescu - trainer, numerolog, fondator al proiectului Capitolul 79 - intelepciune, transformare, fondator al proiectului Coaching Team - proiect destinat companiilor.

Mai multe informații despre invitat se găsesc aici:

https://romeopopescu.wordpress.com/

https://www.facebook.com/RomeoPopescu1.35

https://www.youtube.com/watch?v=XBdKpLH5gOU

In această seara vom discuta despre cele trei tipuri de relatii primordiale ale individului:1. Relatia cu sinele 2. Relatia cu societatea 3.Relatia cu destinul. Relatia cu destinul incorporeaza celelalte doua tipuri de relatii, asa cum numarul 3 incorporeaza numerele 2 si 1.

Conform acestui algoritm in cadrul acestei Seri Pozitive vom invata:

- Cum identificam relatia noastra cu propriul destin?

- Cum ar trebui sa ne comportam si sa traim in cele 3 tipuri de relatii in functie de data de nastere?

- Cum sa gestionam relatia noastra cu sinele si de ce ar trebui sa facem asa?

- Cum sa gestionam relatia noastra cu societatea si de ce ar trebui sa facem asa?

- Ce ar fi bine sa imbunatatim la noi insine pentru a acea succes in tot ceea ce facem?

- Cum aflam drumul pe care trebuie sa-l parcurgem spre destinul nostrum?

- Ce trebuie sa facem in timp ce parcurgem acest drum?

- Ce fel de energie avem in drumul vietii in functie de data de nastere?

- Cum operam cu aceasta energie?

- Cum calculam aceasta energie?

Data: 8 DECEMBRIE 2015, ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.