Copilul interior, este o expresie pe care cu toti am auzit-o in diferite ocazii si  pastreaza amintirile, suferintele, problemele, temerile pe care le-am avut in copilarie si pe care credem ca le-am uitat, sau poate nu. Copilul interior se comporta exact ca un copil. Atunci cand suntem suparati, copilul interior simte durerea mult mai puternic, fara niciun fel de protectie mentala. Atunci cand cineva ne face rau in vreun fel, copilul interior simte exact cum ar simti un copil in realitate. Atunci cand suntem  critici cu noi, perfectionisti si ne suparam pe noi pentru greselile noastre, aducem multa suferinta copilului interior. Atunci cand  spunem "nu pot", "nu reusesc", blocam copilul interior in a se manifesta. Acesta este ca un copil in realitate, pe care il putem intelege, ajuta sa mearga mai departe, il  iubim.

Pentru ca pastreaza in special emotii , convingeri copilul interior este mai degraba "energetic" decat fizic.

Copilul interior pastreaza toate amintirile care ne-au afectat copilaria intr-o masura mai mare sau mai mica. Aceste amintiri raman in subconstient si au efecte asupra vietii noastre prezente, fara sa intelegem de ce. Acest lucru se intampla deoarece emotiile care ne influenteaza de fapt starea si comportamentul au fost reprimate, altfel spus ascunse bine sub pres.

In aceasta intalnire vom discuta despre motivul pentru care ajungem sa ne reprimam emotiile inca din copilarie, despre cum ne influenteaza ele adulti fiind, vom discuta despre principalele emotii pe care ajungem sa le reprimam, vom invata  tehnici simple pentru constientizarea acestor emotii ascunse iar in final vom efectua un scurt exercitiu prin care invatam sa anulam efectul pe care il au asupra noastra aceste emotii ascunse, aducand astfel vindecare copilului interior si implicit adultului.

 Eu sunt Attila Pall cel ce va impartasi cu voi din cunostintele si experientele mele legate de acest subiect, sperand ca va vor fi de folos.

Am pregatire ca formator, psiholog, Reiki , facilitez  meditatii,am experienta cu grupuri de copii si adulti pe diferite teme. Daca doriti sa aflati mai multe despre mine puteti accesand https://attilapall1.wordpress.com/despre/

Data:  06 noiembrie 2018, 18:30-20:30

Locația: Afterschool Copiii Curcubeului, Str. Școlii, nr 6 (lângă Șc. 12)

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, vă rugăm să lăsați donația în urnă la începutul evenimentului.  

Inscrieri: