De cate ori nu te-ai gandit ce frumos ar fi sa impartasesti cu toata lumea visul ala frumos, ascuns in sufletul tau cine stie de cand, poate de cand erai mic copil!? De cate ori nu ai vrut sa iesi din carapace si sa te arati lumii asa cum esti tu de fapt?!

Cred ca avem  cu totii cate o amintire din copilarie de cand cantam cu tubul de spray pe post de microfon, sau dirijam orchestra din fata televizorului cu o grisina in mana pe post de bagheta, sau arestam papusile  jucand rolul justitiarilor din filme, sau conduceam masini de curse din fotoliul din sufragerie.... Dar cati dintre noi putem sa facem pasul din zona de confort si sa aratam lumii Fericirea noastra?

De cate ori vrei sa iti mai infranezi pornirile si sa iti pui singur piedici!?

Stii ca nu trebuie sa faci ce face toata lumea, nu?! Visul tau e unic, asa ca nu are rost sa traiesti prin comparatie.

Sunt Ioana Racolta si imi traiesc visul. Cum? Uita-te aici: https://www.facebook.com/MuzicaLiveIoanaRacolta

Gata cu barierele! Gata cu scuzele! A venit vremea ca și tu sa descatusezi potentialul din tine!

Te astept la o Seară cu adevărat pozitivă. Ți-am pregătit tombola, muzica live și multe surprise care sigur iti vor atinge sufletul.

Data: 27 SEPTEMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: