Sunt Gabriela Stan, practicanta a tehnicilor de eliberare emotionala, metoda care pe mine m-a ajutat sa scap de dureri fizice aproape instantaneu, sa atrag mai multa prosperitate in viata mea, sa depistez care sunt cauzele anumitor disfunctii din corpul meu, descoperind in acelasi timp ce se ascundea in spatele unor dureri.

Am practicat metoda pe propriul meucorp cu rezultate uimitoare, insa a functionat si cu persoanele  din jurul meu care au acceptat sa lucreze cu mine. In 15-20 de minute ne putem elibera de dureri sacaitoare; totul depinde de dorinta persoanei de a se elibera.In spatele unei suferinte se pot ascunde anumite interese, anumite beneficii pentru boala de care nu suntem constienti. Insa cu EFT avem acces la informatiile din subconstient care abia asteapta sa fie eliberate pentru a avea o stare fizica, emotionala cat mai buna si sa ne putem bucura de viata.

Tehnica de eliberare emotional consta in stimularea unor puncte specifice de-a lungul meridianelor energetice descoperite de chinezi acum multi ani prin batai usoare cu varful degetelor. Asa ca in loc sa folosim ace in zonele specific acupuncturii, se folosesc degetele pentru bataiusoare. In acelasi timp, credintele limitative, experientele din trecut, traumele si emotiile dureroase sunt recunoscute si declarate cu voce tare, respective echilibrate prin afirmatii pozitive. Aceasta combinative sprijina niste mutatii cognitive semnificative, pentru ca in final sa elibereze perturbarea din sistemul energetic.

Putem lucre folosind tehnicile de eliberare emotional daca

 • te-ai saturat de vicii, fobii, frici si anxietati
 • Vrei sa te vindeci emotional si fizic
 • Vrei sa iti cresti productivitatea in tot ceea ce interprinzi
 • Vrei sa iti amplifici puterea de concentrare
 • Iti doresti sa iti rezolvi conflictele interioare si exterioare
 • ti-ai propus sa slabesti si de fiecare data ai calcat stramb, simtindu-te vinovat/a pentru asta
 • te-ai certat cu cineva si te macina acest gand
 • suferi de insomnie
 • iti doresti o viata mai prospera si nu stii ce sa faci pentru a o obtine
 • ai constientizat convingerile limitative si nu stii cum sa le transformi in convingeri suportive
 • in copilarie ai suferit anumite abuzuri si acum te chinuie amintiri traumatizante, nu stii cum sa le faci fata
 • Ai auzit de multa vreme de prosperitate si abundenta si nu stii cum sa le atragi in viata ta

Daca vrei sa te eliberezi de unul dintre aceste aspecte cu care te confrunti poti veni la Seara Pozitiva.

Daca stii pe cineva care ar avea nevoie de o astfel de intalnire, te rog sa distribui acest anunt! Se poate lucre la fel de bine si cu copii, pentru care poatesa fie chiar o activitate distractiva. Multumim!!

Te asteptam cu drag si iti pregatim si o supriza: o tombola prin care poti sa castigi un sesiune de Tehnici de eliberare si o sesiunede Life Coaching.

Evoluam Impreuna&Gabriela Stan

Cand: marti seara, 29 aprilie, intre orele 19-21.

Unde: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR. 

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.