Ce este terapia Theta Healing?

Terapia Theta Healing este o tehnică antică de vindecare holistică, adusă în zilele noastre de o americancă nativ intuitivo-senzitivă, practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

Theta Healing ne învaţă să intrăm într-un stadiu meditativ de relaxare profundă, în care creierul emite preponderent unde theta. Mai departe în relaxare, respective meditație.

Starea Theta, este starea unde activitatea creierului scade până aproape la momentul somnului, dar nu chiar.

De ce se produce mai rapid vindecarea cu ajutorul terapiei Theta?

În Theta, suntem într-o călătorie, într-un vis treaz, suntem receptivi la înformaţie mai mult decât suntem în starea noastră normală.

Starea Theta este o stare cunoscută de organismul nostru. Acesta o recunoaște imediat, o acceptă și o integrează perfect, de aceea starea Theta este starea creierului unde vindecarea se întamplă foarte ușor.

Mintea și trupul se relaxează, iar sufletul se bucură în sfârșit de o călătorie către interior.

De ce este o terapie special, magică?

Theta Healing lucrează pe toate nivelurile, încluzându-le pe cel fizic, pe cel emoţional, pe cel mental şi pe cel spiritual, curăţând obstacolele care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.

Theta a fost îndentificată și ca poarta către învăţare şi memorie.

Meditaţia Theta creşte creativitatea şi puterea de a învăţa, reduce stresul, trezeşte întuiţia şi alte percepţii extra-senzoriale.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată, pentru oamenii care sunt pregatiţi să evolueze şi să creeze schimbări pozitive în vieţile lor şi ale celor din jur.

De ce ai avea nevoie de această terapie?
Toate convingerile şi sentimentele tale îţi creează viaţa pe care o ai acum şi toate circumstanţele ei de zi cu zi. Când sinele tău autentic creează împlinire, egoul creează bariere. Convingerile şi sentimentele limitative din subconştient sunt responsabile de lipsa împlinirii şi a reuşitei din orice aspect al vieţii tale, încluzand: cariera, relaţii, bani, scopul vieţii, mediul familial şi sănătatea fizică.

In cadrul acestei seri veți învăța cum să înfruntați conflicte emoţionale, limitările fizice, să identificați rapid blocajele adânci şi să vă reprogramați mintea. Rezultatul: în loc să te învârţi în cerc ASTEPTÂND ceva, îți înveți subconştientul ce înseamnă să AI acel lucru - şi să atragi acea energie în viata ta

Daca dorești să participi la crearea vieții tale, fă cunostiință cu această modalitate de a cunoaște universul care este constiinta ta, și participă la seminariile susținute de Loredana Mocescu - instructor avansat de Theta Healing

Mai multe despre Loredana Mocescu găsiți pe pagina: www.loredanamocescu.ro , dar și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/coachploiesti/?ref=aymt_homepage_panel

Vă așteptam cu drag la o Seară Pozitivă în care vom experimenta practic această terapie, ne vom cunoaste mai bine organismul, dar si emotiile care neconștientizate, nedizolvate declanșează bolile prin care corpul nostru dorește sa ne ajute sa înțelegem mai bine mesajul din spatele lor.

Loredana ne asigură ca la finalul serii, indiferent de cât sunt de mari sau de mici provocările din viața dvs., veți putea spune cu certitudine: calitatea vieţii noastre nu doar se poate îmbunătăţii, ci poate fi mult mai placută!

Lasă-te inspirat(ă) de povestea mea și cu siguranță te vei regăsi în ipostaze asemănătoare și vei primi idei sau sugestii care îți vor fi de folos.

Data: 31 ianuarie 2017, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, STRADA Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri